Nyhetsarkiv

Årets UMM-vinner

søn, 01/11/2015 - 13:45 -- Lisa Møller

Tanja tok sine første fløytetimer hos Anne-Guri Frøystein ved Rana Kulturskole som 13-åring. Videre har hun studert ved Barratt Due Musikkinstitutts høyskoleavdeling, og fullførte sin bachelorgrad ved Norges Musikkhøgskole våren 2014. Ved sistnevnte studiested har hun nå også begynt sine masterstudier, og er i tillegg stipendiat hos Oslo Filharmoniske Orkester som en del av utdanningen.

Spilleliste Nordlysfestivalen 2015

man, 01/05/2015 - 11:40 -- Lisa Møller
Sjekk ut spillelisten, her finner du et knippe gode låter fra de mange artistene som kommer.

Sjekk ut stjerneskuddet Amina Sewali, eller sett på Sibelius i enten symfoniorkesterutgave eller med Jussi Makkonen med callo og klaver. Eller noe av det andre som befinner seg midt mellom dette!

God festival!

Vinn den ultimate julegaven!

søn, 12/07/2014 - 22:10 -- Lisa Møller

Dette er kanskje den beste julekonkurransen i år!

The Band Called Oh! og Nordlysfestivalen gir deg mulighet til å vinne en privat konsert med Oh!, hjemme hos deg selv. 

Alt du trenger å gjøre, er å ta et bilde av stua di, legg det ut på instagram og tag det med #soulfulsunday, merk det også med @thebandcalledoh og @nordlysfestivalen. Konsertern er 25. januar kl. 20.00. Da kommer Oh! hjem til deg og gir deg en #soulfulsunday. Stuen din må være i Tromsø.

Hele programmet er klart!

fre, 11/07/2014 - 11:46 -- Lisa Møller

Årets program er klart! Vi presenterer et program med bredde og og kvalitet. Vi ser fram til 10 dager med kulturelle opplevelser sammen med hele byens befolkning. Vi håper at alle finner noe de synes er spennende, fra de store oppsetninger med symfoniorkester og opera, kammermusikkkonserter, jazzkonserter, konserter for, og med barn og unge eller artister og band som appellerer til oss alle sammen.

Ny avtale med LUKOIL Overseas

tir, 11/04/2014 - 10:44 -- Lisa Møller

LUKOIL er et av verdens fremste energiselskaper med over 100.000 ansatte og et stort internasjonalt fokus. LUKOIL har et stort internasjonalt engasjement innenfor forskning, utdanning og kultur, og det er svært hyggelig for oss at vi har etablert en god relasjon med en spennende internasjonal aktør og at LUKOIL har vært så fornøyd med siste års samarbeid at de ønsker å fornye avtalen.

Billettsalg til Bolshoi 2015

fre, 10/24/2014 - 11:22 -- Lisa Møller

Etter at nyheten om at Bolshoi returnerer til Tromsø med opera, ble sluppet i går. Har vi fått svært mange henvendelser om billetter og vi ønsker å informere publikum om billettsalget så godt som mulig. 

Mandag 27. oktober kl. 11.00 starter billettsalget!

Forrige gang Bolshoi besøkte Tromsø, ble billettene revet bort i løpet av 15 minutter. For at flest skal få anledning til å oppleve denne konserten, har vi bestemt oss for å lage noen retningslinjer for billettsalget.

Billettsalget starter altså mandag 27. oktober kl. 11.

Sider