28. januar – 5. februar 2022

Aktuelt

Åpning av utstilling: My Arctic Life Multimedia

Hva betyr å leve i Tromsø? Hva lærer man gjennom å bo her? Seks unge kunstnere fra ulike nasjoner som er bosatt i Tromsø har svaret på spørsmålene gjennom 65 bilder, poesier, tekster og videoinstallasjoner.

Daniel vogel Jdvvs2 Jq KD0 unsplash

Multimediaprosjektet MyArcticLife (MALM) har som mål å visualisere ulike erfaringer og fenomener fra Tromsø og den arktiske regionen sett gjennom unges øyne.

Prosjektet har til hensikt å etablere en inkluderende dialog mellom unge kreative mennesker fra ulike steder, hvor fokus vil være hvordan det er å leve i Arktis. MALM vil fungere som plattform hvor man kan dele historiene sine og tilegne seg arktisk kunnskap.

Unge, kreative deltakere fra seks ulike nasjoner ble valgt ut til å delta i prosjektet på grunnlag av søknader. I den første fasen av prosjektet har gruppen forberedt en felles multimedia-utstilling om forskjellige livsopplevelser fra den arktiske hovedstaden Tromsø og regionen rundt. Åpning av utstillingen vil skje onsdag 16. juni kl. 19:00 på Prostneset Havnterminal!

I den andre fasen (med ulike datoer, pga koronasituasjonen) vil hver deltaker ta med sin del av utstillingen til deres respektive hjemland.

MALM er et samarbeids prosjekt mellom Tvibit Fotomandag, Tvibit Creative Technology og Tromsø Arktisk Hovedstad.

Utstillingen ville være åpent for besøk hver dag etter åpningsdagen og inntil 30. juni (fra kl. 16:00 til 20:00)

Lenke til Facebook-arrangement finner du her

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk