24. januar - 1. februar 2025

Aktuelt

Anethe trenger din hjelp for å lage forestilling

Nordlysfestivalen og Tromsø Byteater trenger hjelp fra barna for å lage familieforestilling

IMG 1022

Anethe har laget forestillingen dere skal se. Hun vil også ønske velkommen, og fortelle om forestillingen og gi litt praktisk info. 

Kjære deg/dere!

Anethe Alfsvåg ved Tromsø Byteater jobber i disse dager med å finne ut hvordan barna opplever Koronakrisen i Troms og Finnmark. I den anledning har vi laget en spørreundersøkelse vi håper dere kan være med på å besvare for oss.

Svarene vi får inn er en del av et forarbeid til en familieforestilling som skal presenteres under Nordlysfestivalen 2021.

Undersøkelsen retter seg primært mot barn i 1. - 4. klasse, som vi håper kan bidra til å danne en forståelse av hvordan barn opplever de spesielle ukene vi opplever våren 2020.

Svarene vi mottar i denne undersøkelsen vil bli brukt anonymt i manusarbeidet, men utdrag av svarene kan bli brukt anonymt i markedsmateriell, for eksempel program, plakater eller lignende. Selv om alt i utgangspunktet er anonymt, kan du legge igjen navnet ditt om du skulle ønske det.

TA UNDERSØKELSEN HER

Vi ønsker at det er barna selv som svarer, men gjerne i samarbeid med en voksen som kan føre svarene i pennen. Forsøk å ordrett notere ned hva barna svarer, selv om du som voksen ville formulert deg annerledes. Hjelp dem gjerne å tolke spørsmålene, men la dem svare med egne ord.

Forestillingen er støttet av Samfunnsløftet ved Sparebank1 Nord-Norge.

Bidra også på video

Kunne du tenke deg å dele litt av hverdagen din med oss gjennom enn videodagbok? Forestillingen skal nemlig også skildre hvordan barn har det i denne annerledes tiden vi er inne i. For at vi skal kunne gjøre det så må vi jo vite hvordan dere har det!

Les om hvordan du bidrar med videodagbok her

PÅ FORHÅND TUSEN TAKK!

Mvh
Anethe Alfsvåg, Tromsø Byteater og Nordlysfestivalen

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk