24. januar - 1. februar 2025

Aktuelt

Arrangementer avlyst på grunn av været

To av arrangementene mandag 29. januar er dessverre avlyst på grunn av kansellerte fly.

Collage nynorsk

Ett av arrangementene er konserten Toner fra grenseland med Nynorsk Messingkvintett, Tora Augestad og Trygve Seim. Konserten skulle spilles på Verdensteatret mandag kveld.

- Musikerne skulle egentlig vært her i går, men har fått kansellert og ombooket sin reise flere ganger. Til slutt var de ombooket til en så sen flyreise at vi ikke fikk dem på scenen i tide til konsertstart, forklarer festivalsjef Heidi Lekang. Vi har forsøkt å finne ny dato, men dette er travle mennesker med mange avtaler i kalenderen, og det lot seg dessverre ikke gjøre denne gangen.

Publikum som har kjøpt billetter til konserten vil bli refundert.

- Det vil dukke opp en e-post fra billettsystemet TicketCo med informasjon om hvordan man går frem for å få pengene refundert, sier Lekang.

Også Litteraten: Kjartan Fløgstad blir avlyst som resultat av den avlyste konserten. Nordlysfestivalen har kommet frem til beslutningen i dialog med samarbeidspartner Nordnorsk Forfattersentrum.

- Med så stor usikkerhet rundt selve konserten ble vi enige om la Fløgstad slippe en eventuell bomtur nordover, sier festivalsjefen.

Hun håper begge arrangementene lar seg gjennomføre i Tromsø på et senere tidspunkt.

Resten av dagens program vil fortsette som planlagt og inkluderer både gratis lunsjkonserter, Improvisasjon og rytmekollokvie med Stian Carstensen, forestillingen Matka på Hålogaland Teater og forestillingen Haíresis – til hvem gir du din sjel? på DRIV.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk