24. januar - 1. februar 2025

Aktuelt

Første artist for 2024 er klar!

Det blir storslått bursdagsfeiring i både Tromsø og Bodø når Jaga Jazzist gjester Nordlysfestivalen og Bodø Jazz Open på sin 30-årsjubileumsturné i 2024.

Jaga Jazzist2

Nordlysfestivalen og Bodø Jazz Open fortsetter det fruktbare samarbeidet som har gitt publikum mange spennende konserter de siste årene. Nå henter de det eksperimentelle norske musikk-kollektivet Jaga Jazzist til sine respektive festivaler i Tromsø og Bodø.

- Vi gjorde et flott samarbeid i år med Nordlysfestivalen og Arktisk Filharmoni som ble til en fantastisk konsert med Angelique Kidjo. Det er noen ganger lettere å få til spennende prosjekter når vi går sammen om det, og Jaga Jazzist er ikke et enkelt band å få nordover. At de nå tar turen til Bodø og Tromsø som en del av sin 30 års jubileumsturné er veldig gledelig, sier daglig leder i Bodø Jazz Open, Erik Johansen.

Festivalsjef i Nordlysfestivalen, Heidi Beate Lekang, er veldig glad for samarbeidet.

- I år var 40 av 68 arrangementer på Nordlysfestivalen gjort i samarbeid med andre, så samarbeid er absolutt helt sentralt for oss. Det er fantastisk at vi har festivaler som Bodø Jazz Open og ILIOS i Harstad i samme periode. Det åpner opp spennende muligheter, sier Lekang

Nordlysfestivalen er godt i gang med planleggingen av neste års festival, og lover at det blir mange flotte opplevelser for både store og små.

- Vi har mye fint på gang, og gleder oss til å slippe mer av programmet utover året. Så er det veldig stas å starte det hele med et 30-årsjubileum. Jaga er et helt strålende live band!

Nordlysfestivalen arrangeres 26. januar – 3. februar 2024, og Jaga Jazzist skal spille på SNN scene på Driv 1. februar.

Kjøp billetter her.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk