24. januar - 1. februar 2025

Aktuelt

Nordlysfestivalen 2023 for barn og unge

I 2023 har vi det største programmet for barn og unge i festivalens historie. Sammen med Sparebank1 Nord-Norge og Samfunnsløftet kan vi også tilby gratis billetter til barn på flere av våre produksjoner!

ERIK Erik Simen Dieserud 03fav 2022 04 05 151834 zkuz

I Nordlysfestivalen ønsker vi at flest mulig skal kunne få oppleve våre konserter og forestillinger. Derfor har vi søkt midler fra Samfunnsløftet for å kunne gi gratis billetter til barn under 16 år på utvalget produksjoner. Og den støtten har vi fått - hurra!

Her kommer en liten oversikt over hvilke produksjoner dette gjelder for i 2023:

Madam Pysj
Her kan foreldregenerasjonen nyte en herlig nostalgitripp med forestillingene Harry Påtter (med Å), og Star Wårs (med Å). Tro hvem som vet mest om disse kjente sagaene – er det mamma og pappa eller er det ungene?

Trilltrall jakten på melodien
I forestillingen Trilltrall - jakten på melodien må publikum hjelpe til med å finne en melodi som har blitt borte. Det blir både dans og musikk, og vi får høre alt fra Wienervals til sambarytmer.

Dinosaus II - verdens beste konsert!
Heidi Solheim spiller blant annet disko, rock og funk når Dinosaus II inviterer til intet mindre enn verdens beste konsert. Men hvordan lager man egentlig verdens beste konsert? Kanskje både store og små i publikum må hjelpe litt til?

ERIK
I danseforestillingen Erik, koreografert av Silje Solheim Johnsen, møter vi 20 år gamle Erik som er en energisk og autentisk fotballentusiast, behind the scenes-fantast, sprinter, kjendiselsker og groupie, Olsenbandenimitator og værnerd. Han liker turistattraksjoner, fødselsdager, merkedager og høytider, nyheter generelt og værvarsel spesielt, og har et engasjement som smitter over på alle som møter han.

I takt med Tromsø - Tromsø orkesterforening 100 år
I 100 år har Tromsø orkesterforening spilt til store og små anledninger i Tromsø by, og det skal vi feire sammen med orkesteret og dramaelever fra Kongsbakken videregående skole i konserten I takt med Tromsø. Tromsø orkesterforening spilte på den første radiosendinga fra Tromsø i 1926. De spilte da Kong Haakon vendte tilbake til Tromsø etter andre verdenskrig. De spilte da brua åpnet i 1960, og de er en obligatorisk del av byens 17.mai feiring hvert år. Bli med på feiringen av hundreåringen som har spilt musikk for både deg, dine foreldre, besteforeldre og oldeforeldre, og dine barn!


I tillegg til disse produksjonene har vi flere andre arrangementer som egner seg for barn og unge. Under program på vår hjemmeside kan du velge "Barn/familie" for å få opp de mest relevante produksjonene. Vi har også barnebillett på de fleste andre arrangementer.


Vi håper mange - både store og små - tar turen til Nordlysfestivalen!
Tusen takk til Samfunnsløftet for støtten.

Samfunnsloftet

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk