24. januar - 1. februar 2025

Aktuelt

Koronasituasjonen

Vi i Nordlysfestivalen tar smittevernet på alvor og følger alltid myndighetenes anbefalinger og retningslinjer. Les dette før du kjøper billett!

Åpning og Nordlysprisen 02


Det skal være trygt å gå på konserter og andre kulturarrangementer hos oss, derfor har vi disse retningslinjene for deg som ønsker å komme på Nordlysfestivalen 2021:

Vær frisk

Hvis du har symptomer på luftveisinfeksjoner, milde eller kraftige, ønsker vi at du holder deg hjemme for å unngå smittespredning.

Hold avstand

Husk å holde minimum én meters avstand fra andre enn de som er i din husstand eller dine nærkontakter. Vi har egne frivillige som jobber med smittevern som vil følge med på dette, men vi ber likevel publikum om å ta et ansvar på dette selv.

Sitteplasser

Alle konsertene våre har sitteplasser. Du vil bli plassert med de du bestiller billett med. Du har selv ansvaret for at det er din husstand eller dine nærkontakter du drar med. På spillestedene er det redusert kapasitet slik at vi kan sørge for god avstand mellom publikum.

Rene hender

Husk å enten vaske hendene eller å bruke desinfeksjon. Vi har plassert håndsprit på flere plasser på hvert spillested slik at de er tilgjengelig for alle. Det er også toaletter på hvert spillested der det er mulighet for å vaske hendene med såpe og vann.

Administrasjon, frivillige og artister

Vi følger de samme retningslinjene som publikum, og det skal være trygt for oss i administrasjonen, de frivillige og artistene. Det vil være håndsprit på kontoret og backstage.

Munnbind

Per nå er det ikke et krav om munnbind på konserter, men hvis du ønsker det kan du selvfølgelig benytte munnbind.

Nordlysfestivalen 2021 skal være et trygt sted å nyte god musikk og herlig kultur. Vi ber deg derfor som publikum om å overholde disse retningslinjene.

Billetter

Billetten din er personlig. På grunn av smittesporing er du pliktig til å melde navneendring inn til oss om du skulle selge/gi bort billetten din.Markedshuset AS logo med positiv tekst

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk