24. januar - 1. februar 2025

Aktuelt

Nå er festivalavisa her!

Er du klar for ni dager med konserter, teater, dans og folkeliv? Les mer om Nordlysfestivalen i festivalavisa.

KLUMP2 Kred Nino Felbab

Les festivalavisa her

Det er med stor glede vi ønsker velkommen til ni dager med konserter og forestillinger for store og små! Årets festival byr på både urfremføringer og nypremierer, på dans og teater for de minste, og avslutningskonsert for hele familien. I tillegg kan vi friste med blant annet jazzlegender, internasjonale prisvinnere og jubileumskonserter.

Det kan føles vanskelig og nesten feil å invitere til fest i urolige tider, men historien har lært oss at det er nettopp i slike tider vi trenger kunst- og kulturopplevelser. Felles opplevelser skaper samhold, og nå trenger vi møteplasser hvor vi kan snakke sammen, le sammen, og la oss berøre, provosere og begeistre.

Derfor heier vi på kulturen, og på alt som samler oss, og ønsker deg og dine hjertelig velkommen til Nordlysfestivalen. Ta med samboer, ungene, kompisen eller hun nye nede i gata som ikke kjenner så mange.

I vår digitale festivalavis kan du bli bedre kjent med festivalen og noen av artistene gjennom intervjuer og dybdeartikler. Du kan også teste dine kunnskaper i vår festivalquiz!

Takk til vår mediepartner Nordlys som gjør denne festivalavisen mulig.

På vegne av alle oss i Nordlysfestivalen ønsker jeg deg hjertelig velkommen til festivalen i januar!

Heidi Beate Lekang
Festivalsjef

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk