24. januar - 1. februar 2025

Aktuelt

Nordlysfestivalen 2021 blir uten publikum

Administrasjonen og styret i Nordlysfestivalen har med tungt hjerte besluttet å avlyse Nordlysfestivalen for publikum i 2021.

IMG 2062

På bakgrunn av anbefalingene som foreligger både nasjonalt og lokalt mener vi det ikke er forsvarlig å bidra til sosial kontakt gjennom konserter med opptil 200 mennesker i Tromsøs konsertsaler.

Blir gratis og digital

Festivalen jobber likevel videre med å gjennomføre en betydelig del av programmet gjennom et digitalt gratisprodukt for befolkningen. Vi ønsker å belønne alle dem i de tusen hjem som velger å holde seg hjemme for å begrense smitten under den pågående pandemien vi alle står i.

Dette er et grep vi gjør for å vise frem talentene vi har i byen, samt å legge penger igjen hos både artister og leverandører i landsdelen. Dette er i tråd med vår intensjon da vi i mai 2020 besluttet å gjøre Nordlysfestivalen nordnorsk.

Vi kan allerede nå fortelle at alle planlagte lunsjkonserter med musikklinja på Kongsbakken og Musikkonservatoriet blir gjennomført. Detaljer rundt hvilke ordinære ettermiddags- og kveldskonserter som blir satt opp digitalt kommer på et senere tidspunkt.

Vi understreker at publikum skal se bort fra det tidligere oppsatte programmet med tidspunkter og datoer, som ikke vil samsvare med den nye planen for digitale konserter.

Info om billetter

Publikum som har kjøpt billetter vil bli kontaktet og tilbudt refusjon eller en verdikortløsning.

Administrasjonen og styret er selvfølgelig skuffet over at vi ikke kan tilby et fullverdig konserttilbud til publikum, men ønsker likevel å lage et best mulig alternativt produkt til glede for mange flere enn de som allerede har kjøpt billett.

Vi ønsker også å takke både partnere, frivillige, artister, leverandører og gode venner som har strukket seg langt for Nordlysfestivalen.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk