24. januar - 1. februar 2025

Aktuelt

Regjeringen letter på tiltakene

Vi legger ut flere billetter til våre forestillinger

Krediteres Jarle H Moe JHM01620

Foto: Jarle H Moe

Torsdag 13. januar la regjeringen frem lettelser på koronatiltakene for en rekke sektorer i Norge.

For kulturbransjen og Nordlysfestivalen gjelder følgende regler:

Det betyr at Nordlysfestivalen kan øke kapasiteten på samtlige arrangementer som er planlagt for vår festival som går av stabelen 28. januar til 5. februar.

Billetter kan kjøpes på våre hjemmesider fra og med 13. januar. (Det vil bli en liten forsinkelse på kapasitetsøkningen for forestillingene Mun Dajan Mii, UngSy, Cæcilie Norby med Tromsø Storband og Flygel eller fesk på grunn av eksternt billettsystem. Disse vil være tilgjengelig i løpet av formiddagen 14. januar.)

Annen viktig info:

Forestillingene New Religion og The Answer is Land er flyttet fra The Edge til Scene Vest på Hålogaland Teater. Dette gjelder også forestillingen Nordnorsk Jazzensemble - Vippepunktet, som skulle vært spilt på Driv. Riktig arena og tidspunkt er dermed:

28. januar: New Religion klokken 20.30 på Scene Vest, Hålogaland Teater (OBS: Nytt tidspunkt)
29. januar: The Answer is Land klokken 19.00 på Scene Vest, Hålogaland Teater
31. januar: Nordnorsk Jazzensemble - Vippepunktet klokken 19.00 på Scene Vest Hålogaland Teater

Vi jobber også med å sette opp en ekstraforestilling med forestillingen Flygel eller fesk. Her er vi nødt til å flytte enkelte billettkjøpere til den nye forestillingen som blir satt opp klokken 21.00 samme kveld.

Nå gleder vi oss til å endelig møte dere igjen på konsert! Kjøp billetter og les om arrangementene våre på vår programside!

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk