24. januar - 1. februar 2025

Aktuelt

Sommerfest på Skansen

Nordbyen samles om årets triveligste sommerfest!

Plakat20

Arktisk Filharmoni, Bryggeri 13, Bårstua, Nordlysfestivalen og Vervet inviterer hele byens befolkning til Sommerfest på Skansen torsdag 13. juni.

Arrangementet er gratis. Det blir også mulighet til å kjøpe både mat og drikke.

I syv år har Nordlysfestivalen og Arktisk Filharmoni arrangert Vårfest på Skansen. I år har vi samlet flere aktører i området for å vise frem vår fantastiske bydel gjennom kulturopplevelser.

Program:
17.00 - Matserveringen åpner
18.00 - Ensemble 4Femten på Bryggeri 13
18.45 - Showroom på Vervet
19.15 - Arktisk Filharmoni på Skansen
20.15 - GospelCompagniet på Garasjen

Vi har bestilt godt vær og håper så mange som mulig møter opp til grillmiddag allerede fra 17.00.

Det vil også være mulighet for å få kjøpt seg kveldsmat etter siste konsert (ca kl. 21.00).

Om programmet:

Ensemble 4Femten - "Ikkje snu dæ, Orfeus!". Operaforestilling for barn fra 5 - 100 år på Bryggeri 13.
"Ikkje snu dæ, Orfeus!" Det er den klare meldinga Orfeus får av Dødsrikets gud, Hades. Orfeus har gått hele den lange veien til Dødsriket for å få igjen sin elskede Evrydike. Han synger så vakkert at Hades gir ham lov til å ta med sin kjære tilbake til de levendes verden. Men bare hvis han ikke snur seg! Historien er 2500 år gammel, musikken er 300 år gammel, men forestillinga er splitter ny, skapt av Ensemble 4FEMTEN. Forestillingen er et samarbeid med Tromsø kommune og Kulturskolen.
Medvirkende:
Wenche Maria Jentoft, sopran og forteller
Inga Oudenstad, barokkfløyte
Berit Fonnes, barokkfiolin
Runa Bergsmo, barokkcello
Annimari Pelli, cembalo

Showroom på Vervet:
Bli kjent med Tromsøs nye bydel! Inne på Skansengata 11 og 13 kan du se modeller, illustrasjoner, snakke med ansatte og få et unikt innblikk i hvordan området Vervet blir seende ut i årene som kommer. Mer info om arrangementet kommer...

Arktisk Filharmoni på Skansen

Tradisjonen tro blir det vakker musikk fra Arktisk Filharmoni inne på Skansens hovedbygg. Her er det begrenset med plasser inne, men vi sørger for å servere dere som sitter ute i sola god lyd også her.

GospelCompagniet på Garasjen

GospelCompagniet er kjent for å være et fyrverkeri av energisk og slagkraftig gospelglede. Siden 90-tallet har koret rendyrket gospeluttrykket, og har etterhvert blitt lagt merke til i både inn- og utland. Gjennom fokus på formidlingsevne, musikalitet og karisma presenteres alt fra tradisjonell glad-gospel til ballader med høy gåsehudfaktor.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk