24. januar - 1. februar 2025

Aktuelt

Sommerfest på Skansen

Endelig er vi tilbake med Sommerfest på Skansen sammen med Arktisk Filharmoni og gode naboer i nordbyen!

Fiolinist sommerlig

Joda, det blir sommer - bare vent å se!

Fredag 10. juni inviterer nemlig Nordlysfestivalen til Sommerfest på Skansen sammen med Arktisk Filharmoni og våre gode naboer her i nordbyen. Det blir til og med utekonsert, med innvielse av det fantastiske uteområdet mellom Maskinverkstedet og Vervet Bakeri som utescene!

Blant våre naboer og venner denne dagen finner vi også Sjømatfest som byr på musikk og sjømat på Bangsundbrygga. Frida, Nora og Emil fra musikklinja holder minikonsert for store og små på Bangsundbrygga kl. 17.00 før de tar turen videre til vår nye utescene på Vervet. Der serveres flere musikalsk smakebiter for de yngste før Arktisk Filharmoni entrer scenen kl. 18.00.

Arktisk Filharmoni er kjent for framføring av klassisk musikk på høyt internasjonalt nivå, men visste du at de også elsker folkemusikk?

Under Arctic Chamber Music Festival på Svalbard i juni 2019 framførte de konseptet Wood Works, folkemusikk fra hele Norden arrangert for strykeorkestre. Det ble en så stor suksess at musikerne har lyst til å gjøre det igjen. Og du er invitert!

Konserten er gratis, og vi lover topp stemning (og sol!) på Vervet.

Velkommen!

Stor takk til våre gode samarbeidspartnere Arktisk Filharmoni, Sjømatfest og Vervet.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk