24. januar - 1. februar 2025

Aktuelt

Ta med en venn

Sammen med gode venner går vi sammen for at dere ska samles rundt gode kulturopplevelser i 2022 og 2023.

Billlettsamarbeid 2400x1256

Å oppleve noe sammen. Sammen med familie, sammen med venner – sammen med andre. Bare være sammen.

Dette står igjen som noe av det viktigste i livet etter neste to år med pandemi.

I et forsøk på å ta livet og hverdagen tilbake, har de største kulturinstitusjonene i Tromsø gått sammen om prosjektet «Ta med en venn».

Vi har nå deltatt i en av vår tids største dugnader, en global dugnad der målet har vært å øke avstanden mellom mennesker for å hindre et virus i å spre seg.

Vi vet at mange av de som fra før var ensomme, har hatt en enda mer ensom hverdag etter at alle trakk seg tilbake da pandemien rammet. De har følt på manglende kontakt og få opplevelser. Isolasjon.

Når samfunnet åpnes opp igjen, forstår vi at vi kommer til å stå foran en ny utfordring, at vi må gjøre det motsatte:

En felles dugnad for å bringe mennesker nærmere hverandre igjen.

Vi – Nordlysfestivalen, Hålogaland Teater, Arktisk Filharmoni og Tromsø Internasjonale Filmfestival – har fått støtte fra Samfunnsløftet i Sparebanken Nord-Norge for å kunne bidra til denne dugnaden.

«Ta med en venn» er nettopp det; et samfunnsløft fra oss alle. Fordi vi tror at mange trenger det, at vi trenger å oppleve noe sammen igjen nå. Komme sammen. Være sammen.

«Ta med en venn» betyr at når du kjøper en billett til utvalgte forestillinger, konserter eller filmer fra de nevnte kulturinstitusjonene, vil du få en billett på kjøpet – for at du skal kunne ta med en venn som trenger det. Eller selv trenger å ta med en venn.

Les om Arktisk Filharmonis tilbud her

Les om Tromsø Internasjonale Filmfestivals tilbud her

Les om Hålogaland Teaters tilbud her

Nordlysfestivalen er som kjent akkurat over for i år, men vi vil komme med vårt bidrag til "Ta med en venn"-kampanjen i løpet av året. Følg med!

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk