24. januar - 1. februar 2025

Aktuelt

Veldedighetskonsert fra Skansen

Fredag 12. juni kan du være med på å gjøre en forskjell gjennom vår veldedighetskonsert direkte på nordlys.no.

Nf sommerfest fb

Da stiller blant andre Violet Road, Anneli Drecker, Anne Nymo Trulsen, Elias Jung, A Million Pineapples, Arktisk Filharmoni, Julie Alapnes, Tore Bruvoll & Niko Valkeapää og Bjørn Tore Hilmarsen for å støtte en viktig sak.

Finn Arve Sørbøe leder den to timer lange sendingen fylt av musikk og aktuelle og spennende gjester som kommer med egne opplevelser om hvordan koronaviruset har preget oss både lokalt og internasjonalt.
I tillegg kommer det videohilsener fra en rekke kjentfolk som støtter saken.

I fjor samlet Arktisk Filharmoni, Nordlysfestivalen og Vervet over 500 personer i Nordbyen til gratiskonserter for å feire at sommeren var kommet til Tromsø gjennom det tradisjonsrike konseptet Sommerfest på Skansen.

I år kan vi ikke samles, men å ikke gjøre noe er også et valg.

Selv om vi står midt i en krise er vi heldige som bor i Norge. Vi har et velfungerende helsesystem som tar vare på oss, vi har støtteordninger og instanser som gjør at de aller fleste av oss kommer helberget gjennom koronakrisen som traff landet 12. mars i år.

Dessverre er det ikke slik i andre deler av verden. Derfor mener vi at det er viktig at vi alle løfter blikket og tar inn over oss at ikke alle kan åpne samfunnet like raskt som oss her oppe i nord.

På bakgrunn av dette har Arktisk Filharmoni, Nordlysfestivalen og Vervet, sammen med Nordlys, tatt et valg:
Vi skal servere dere en to timer lang direktesendt veldedighetskonsert med artister, dansere, gjester, underholdning og god stemning fredag 12. juni direkte på nett.
Her vil vi be dere om å vippse deres støtte til vårt veldedighetsmål Leger uten grenser.

Vipps: 2188 – som går uavkortet til Leger uten grenser.

Veldedighetskonserten er støttet av Samfunnsløftet.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk