24. januar - 1. februar 2025

Aktuelt

Vi har fått ny produsent!

Fra høsten av blir produsentstillingen i Nordlysfestivalen en fast helårlig del av administrasjonen. Erling Falch er mannen som i årene framover skal følge våre produksjoner og prosjekter fra idéfasen, og helt fram til møte med publikum.

IMG 4142

Erling Falch er Nordlysfestivalens siste tilskudd i administrasjonen. Foto: Privat

Mange i Tromsø kjenner Erling som leder av Verdensteatret Kafé og deretter Teaterkafeen, hvor han i en årrekke har fylt arenaen med ulike konserter og arrangementer. Erling har bakgrunn fra filmbransjen hvor han har jobbet både som produsent, koordinator og prosjektleder for en rekke dokumentar- og kortfilmer.

Han er tidligere programansvarlig for TIFFs Film fra nord-program, og har i mange år vært ansvarlig for planlegging og gjennomføring av Bukta i byen.

- Jeg ser veldig fram til å være med på å utvikle Nordlysfestivalen videre, til glede for et stort publikum. Nordlysfestivalen er en festival med et stort potensial for videreutvikling av spennende konserter og kulturopplevelser. Jeg gleder meg til å skape en inkluderende festival som samler byen, sier Erling Falch, som legger til:

- Dette blir skikkelig gøy!

Festivalsjef Heidi Beate Lekang forteller at Falch tiltrer allerede i høst, og at hun gleder seg til å jobbe sammen med den nye produsenten. I tillegg ser hun frem til å se både publikum og frivillige igjen under festivalen som er planlagt i månedsskiftet januar/februar 2022.

- Erling er en mann med stort engasjement for kunst- og kulturlivet i nord, og lang erfaring i å produsere innhold som skaper gode publikumsopplevelser, sier Lekang.

- Vi gleder oss veldig til å komme i gang.

Velkommen til Nordlysfestivalen, Erling!

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk