24. januar - 1. februar 2025

Aktuelt

Vi søker koordinator!

Vi utvider teamet og søker nå etter koordinator i fast 50% stilling. Løp og søk!

Mun Dajan Mii Foto Sverre Simonsen 47 of 49 1

I 2023 arrangeres den 35. utgaven av Nordlysfestivalen. Fra å være en ren klassisk festival over få dager har Nordlysfestivalen vokst til en musikk- og scenekunstfestival som fyller flere av Tromsøs scener med innhold i en drøy uke i slutten av januar hvert år. Nå søker vi etter koordinator for å styrke teamet, og satse videre på de neste 35 årene!

Hva er arbeidsoppgavene?
Som koordinator får du jobbe med blant annet:

I hverdagen er vi et lite team bestående av festivalsjef og produsent, og deg. Avhengig av din kompetanse og kapasitet kan du få andre oppgaver etter behov og avtale. Du vil få opplæring i festivalverktøy, billettsystem og andre relevante verktøy. Arbeidssted er Skansen, nord i Tromsø sentrum.

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som:

Hva kan vi tilby?
Vi tilbyr en variert og spennende jobb med mulighet for å utvikle både egen og festivalens kompetanse. Her får du jobbe for og med den nordlige musikk- og scenekunstbransjen, og være med på å skape opplevelser til glede for både store og små publikummere.

Din 50% stilling hos oss kan ikke fordeles jevnt utover et helt år. Vi trenger deg aller mest fra november til slutten av februar. Vi ser derfor etter en kandidat som kan være hos oss daglig i denne 4-måneders perioden. De resterende dagene i stillingen fordeles resten av året med én dag i uka, slik at du holder deg oppdatert på alle planer og aktiviteter resten av året.

Stillingen som koordinator er en fast 50% stilling.

Har du spørsmål? Ta kontakt med festivalsjef Heidi Beate Lekang på telefon 92093252 eller e-post heidi@nordlysfestivalen.no

Søknadsfrist:
9. mai 2022. Søknad sendes til heidi@nordlysfestivalen.no.
Oppgi to referanser.

Foto: Sverre Simonsen / Nordlysfestivalen

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk