24. januar - 1. februar 2025

Aktuelt

Vi trenger frivillige

Da er vi igjen på søken etter dere som ønsker å bidra til hygge og glede i månedskiftet januar/februar.

Norrbotten Big Band Broadway 02

Vi som jobber med Nordlysfestivalen året rundt hadde aldri klart å avvikle de store planene vi jobber med uten våre frivillige. Hvert eneste år melder ivrige enkeltmennesker seg på for å ta del i Nordlysfestivalen. Datoene for årets festival er fra 29. januar til 6. februar - og for en uke det kommer til å bli!

Allerede i skrivende stund har flere tatt kontakt for om ikke vi snart skal åpne frivilligregistreringen vår. Nå gjør vi altså det, men med en liten vri!

I samme stil som vi har valgt å slippe vårt program, åpner vi frivilligregistreringen vår bolkvis. Det vil si at akkurat nå er vi ute etter personer som ønsker å være i transport-teamet vårt.

De som tidligere har vært i transport-teamet til festivalen har nærmest skrevet under på at også dette er den triveligste gjengen blant de frivillige. Vi skal etter beste evne legge til rette for at det fortsetter slik!

Beskrivelse av transport-oppgaver:

Transport av gjester/artister og frakt av gods, i hovedsak til og fra flyplass. Frivilligkoordinator setter opp egen transportliste sammen med transportteamet. Krever førerkort klasse B. Dere bruker Nordlysfestivalens egne kjøretøy.

Hvert år får vi nemlig låne tre nye flotte biler fra Teknisk Bureau, som vi får benytte oss av gjennom festivalperioden.

Det som kreves av deg (utenom førerkort) er at du er trivelig og imøtekommende mot våre gjester/artister.

Vi søker etter folk som både kan være oppe tidlig og seint. Listen over vaktene gjør du i samråd med resten av teamet og frivilligkoordinatoren. For spørsmål og/eller interesse - ring Kent-Einar Myreng på tlf 99227762 eller mail kent@nordlysfestivalen.no

Registrer deg her:

Dette kan du forvente deg som frivillig:
- Årets festival-skjorte. Dette er din frivilliguniform og skal brukes når du er på jobb.
- Akkrediteringskort. Dette må du ha med deg når du er på jobb som frivillig. Kortet fungerer også som "gratisbillett" til alle forestillingene på programmet vårt, så fremst det er ledig plass i salen.
- Frivilligfest i etterkant av festivalen.

Dette forventer vi av deg:
- Du møter opplagt og presis til avtalte vakter
- Så lenge du har på deg Nordlysfestivalens t-shirt og akkreditering, drikker du ikke alkohol.
- Som frivillig har du taushetsplikt og an dermed ikke dele sensitiv informasjon du tilegner deg på jobb for oss.
- Som frivillig er du en representant for Nordlysfestivalen, og publikum vil komme til deg med spørsmål. Vær blid, høflig og hjelp så godt du kan.

PS: I 2021 har vi naturligvis et ekstra fokus på smittevern, og du vil bli gitt rikelig info om våre tiltak - samt bli utstyrt med nødvendig utstyr som munnbind, håndsprit og andre hjelpemidler for å beskytte deg og andre rundt deg.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk