Lill Lindfors

Nordlysfestivalen - Lill Lindfors
FREDAG 29. JANUAR 21:00 Clarion Hotel The Edge
En legende

Få, om noen artister i Norden, har en like lang og stor karriere som Lill Lindfors. Hun er en sanger og entertainer som er umulig å sette i en bås. Som sanger har hun kledd veggene med et utall gullplater, Som entertainer har hennes TV-show har vunnet roser i Montreux, hun har gjort mange show, revyer, barnebøker, teater, musikaler, filmer og TV-serier.
Hennes artisteri er bygget på sangglede og musikalitet. Med sin varme, generøsitet og humor har hun gjennom årene skapt en publikumskontakt som er unik. Lills opptredener er preget av frihet og lek, ydmykhet og glede, med en sterk vilje til fornyelse.
En sån karl, Du är den ende, En man i byrån, Sången han sjöng var min egen og Musik ska byggas utav glädje er alle blant hennes mest kjære melodier. Pluss på med internasjonale slagere, sambarytmer og dykk ned i den fantastiske svenske visesangtradisjonen der navn som Cornelis Vreeswijk og Evert Taube er sentrale. Lill Lindfors og hennes band blir et møte med en lang karriere og en artist som aldri slutter å se fremover.
Dato