Come Shine med FMKN

Come Shine, Nordlysfestivalen

(Foto: Egil Hansen)

Come Shine med FMKN
Mandag 29. januar klokken 20.00
Hovedscenen, Kulturhuset

Dette blir stort! Jazzbandet Come Shine spiller med Forsvarets musikk Nord-Norge på Hovedscenen på Kulturhuset under Nordlysfestivalen 2018.

Come Shine er fortsatt et av Norges mest populære jazzband i nyere tid. Alltid med samme besetning: pianist og arrangør Erlend Skomsvoll, vokalist Live Maria Roggen, bassist Sondre Meisfjord, og trommis Håkon Mjåset Johansen.

Kjøp billetter her!

En tett samspilt kvartett som fornyer kjente låter med en dristighet og signatur som mange gjennom årene har falt for. Come Shine-konserter er dirrende, engasjerende og uforutsigbare, og evner å treffe publikum fra tenåringer til godt voksne jazzelskere, midt i magen.

Gjennom årene har Come Shine klart å fornye sitt repertoar og sound kontinuerlig. Oppskriften har hele tiden vært å finne personlige vrier på gamle pop- og jazzklassikere, men sjangerreferansene har videt seg ut, og det improviserte samspillet har blitt stadig mer lekent. Samarbeidsprosjekter med ensembler som KORK, Trondheim Jazzorkester, TrondheimSolistene, og med gjestesolister fra ulike sjangre har dessuten vitalisert og utfordret bandet.

Når de nå gjør en konsert sammen med FMKN, bedre kjent som Divisjonsmusikken, kan vi ikke annet enn å glede oss.