24. januar - 1. februar 2025

Program

All About That Bass Tuba4 med Mike Forbes

Norges eneste profesjonelle kvinnelige tubakvartet slår seg sammen med Mike Forbes på Nordlysfestivalen.

Image1

All About That Bass tuba4 ble startet høsten 2016, og er Norges eneste profesjonelle kvinnelige tubakvartett. Kvartetten består av Bente Illevold og Anne Mette Johannesen på euphonium og Ingunn Hammerseth og Maria Molund på tuba.

Et mål for kvartetten er å være gode ambassadører for de dypeste messinginstrumentene ved å spille musikk som utfordrer, engasjerer og inspirerer både musikerne og publikum.

Med seg har de den amerikanske tubaisten og komponisten Mike Forbes. Forbes er principal tubaist i Lacrosse Symphony Orchestra, han spiller i Sotto Voce tubaquartet, og han er en flittig brukt lærer på tubakonferanser over hele verden. Forbes har mottatt mange priser for sine komposisjoner og skriver jevnlig bestillingsverk for ulike ensembler, som for eksempel US Army Band.

Under konserten på Nordlysfestivalen vil bandet fremføre flere av Forbes komposisjoner. Stykkene utfordrer musikerne og er morsomme å høre på.

Mike Forbes fungerer her som solist og en integrert del av ensemblet. I tillegg vil kvartetten spille musikk av blant annet Stig Nordhagen.

Image2

Billetter

fredag 25. januar

Kl. 21.00

Verdensteatret

Voksen: 295,-
Student: 245,-

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk