24. januar - 1. februar 2025

Program

Arvid Engegård Trio

Denne kvelden er sjansen for å oppleve sigøynermusikk på en helt annen måte enn du er vant til. Trioen Arvid Engegård (fiolin), Svein Haugen (bass) og Håvard Svendsrud (trekkspill) spiller nemlig fletta av de fleste.

Side14 19 02 13 HÅVARD ARVID SVEIN42 1

Musikerne er alle landskjente og meriterte, både innen klassisk og «folkelig» musikk, og har samarbeidet om forskjellige musikkprosjekter, både turnéer, konserter og innspillinger, siden 2015.

Under denne konserten vil trioen spille musikk i skjæringspunktet mellom lettere klassisk musikk og «folkelig» musikk. Komponister som vil være representert på programmet er bl.a. Fritz Kreisler, Edward Elgar og Per Bolstad. I tillegg blir det også islett av tango og sigøynerinspirert musikk.

Arvid Engegård er internasjonalt kjent som fiolinist, både som solist og ikke minst som primarius for Engegårdkvartetten. Fiolinisten dirigerer regelmessig orkestre som for eksempel Oslo Filharmoniske orkester og Det norske kammerorkester.

Svein Haugen er en legende i norsk musikkliv, og feirer i år 60-års jubileum som musiker. Han har omfattende musikkstudier fra Polen, Tyskland og U.S.A. Haugen var solobassist i Oslo filharmoniske orkester gjennom 38 år.

Håvard Svendsrud har markert seg som en av sin generasjons mest aktive utøvere på trekkspill/akkordeon. Han har sin musikkutdannelse fra Barratt Dues musikinstitutt, og har jobbet som frilansmusiker siden 1998, med et bredt spekter av prosjekter og samarbeid.

Billetter

Avlyst!

tirsdag 02. februar

Kl. 20.00

Verdensteatret

Voksen: 420,-
Student: 250,-

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk