24. januar - 1. februar 2025

Program

Celtic Nights - Oceans of Hope

23. og 24. januar er det klart for en irsk helaften i Tromsø! Celtic Nights kommer direkte fra Dublin for å fremføre forestillingen «Oceans of Hope», en varieté-forestilling du sent vil glemme.

CELTIC NIGHTS EDITED 120

Med musikk, dans og sang vil artistene i Celtic Nights skape kanonstemning på Clarion The Edge under Nordlysfestivalen.

Forestillingen ønsker å hedre de irske forfedrene, som reiste over hav til både Australia, New Zeeland, USA og Canada, i søken etter frihet og en ny start på livet. Selv om tematikken er like høyaktuell i dagens nyhetsbilde, er forestillingen «Oceans of Hope» laget og sett gjennom irske øyne.

Publikum kan vente seg en episk reise gjennom to timer med glede, latter, sorg og lykke. Dette gjennom musikere, dansere og sangere av ypperste kvalitet!

Selv beskriver Celtic Nights prosjektet som en forestilling som fanger selve essensen av hvem vi er, hvor vi kommer fra, drømmen om et bedre sted, frihet, og fremfor alt... familien vår.

Forestillingen «Oceans of Hope» hadde premiere i 2018, og har turnert i store deler av verden med stor suksess siden den gang.

«De kraftfulle sangene vil bygge opp selvtilliten din, balladene vil stjele pusten fra deg...»

«Det er en høyenergisk helaften, hvor publikum vil bli bergtatt gjennom sang, latter, dans, musikk, historiefortelling og slående visuelle virkemidler.»

Forestillingen har unummererte seter med bord.

CELTIC NIGHTS EDITED 148

Billetter

torsdag 23. januar

Kl. 21.00

Margarinfabrikken, The Edge

Voksen: 798,-
Student: 698,-

Aldersgrense 18 år

Kjøp billett

Få billetter!

fredag 24. januar

Kl. 21.00

Margarinfabrikken, The Edge

Voksen: 798,-
Student: 698,-

Aldersgrense 18 år

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk