24. januar - 1. februar 2025

Program

Closing Time (gratiskonsert)

Gratis pubkonsert med musikkonservatoriets rytmiske avdeling skal avslutte begge fredagene og lørdagene under vår festival.

Music In The Arctic Night Fiskum 05

Musik in the Arctic Night på Bryggeri 13. Foto: Marius Fiskum

I løpet av de siste årene har Nordlysfestivalens publikum blitt godt kjent med vårt pubkonsert-konsept, som i år har fått navnet "Closing Time".

Vi håper så mange som mulig tar turen innom for gratiskonserter med Musikkonservatoriets rytmiske avdeling, som får frie tøyler til å sette sammen program for fire kvelder på Bakrommet til Amtmandens.

Program for kveldene kommer fortløpende...

Program fredag 28. januar klokken 22:00

PYTT I PANNE
Pytt i panne tar utgangspunkt i et par Radiohead-låter som de har gitt sitt eget preg gjennom en unik balanse akustiske og elektroniske instrumenter og to vokalister. Bandet består av Magnus Thomassen (vokal), Sofie Johnsen (vokal), Marie Bottheim (saxofon), Jakob Haugstad Struve (laptop), Sigurd Sigurdsson (gitar), Daniel André Pedersen (keyboard) og troe Eivind Solheim (trommer).

SMALL, MEDIUM, LARS
Small, medium, Lars spiller kjent og kul musikk med allsangfaktor. Bandet består av: Astrid Strand (vokal), Lars Folmer Jahren (keyboard), Sander Bringsli (gitar), Lars Birgitsønn Vik (bass) og Torkil Vollstad Giæver (trommer)

Program lørdag 29. januar klokken 22:00

NO.1

Det nyetablerte bandet fra Tromsø med navn No.1 er kommen for å spille myk og deilig jazz og visesang med et par egenskrevne låter blandet inn i repertoaret. Dette blir fremført igjennom et kvartettformat uten trommer, men frykt ikke av den grunn. Dere slipper ikke unna god rytmesans og fantastiske rytmer! Bandet består av Anna Bygjordet (vokal), Roger Amundsen (gitar), Håkon Asvald (piano) og Erlend Bjørnå (bass)

INNER URGE

En mørk og stormfull aften, høsten 2021. Fire unge menn, uvitende om sin brusende framtid sammen. En indre flamme, som brant sterkt i hver og en av dem, ble det som endelig brakte dem i møte med hverandre gjennom musikkens magiske og uforklarlige brus. Etter dette første sagnombruste møtet har gruppen bokstavelig talt bruset over av musikalsk glede og lekenhet under den store paraplyen jazzrock og brusion. Det vil bli presentert både jazzbrus, rockebrus og balladebrus. Kvartetten brustår av Ruben Bratli (saxofon), Syver Haugli (gitar), Joakim Kristiansen (bass) og Martin Lien (trommer) som alle er masterstudenter ved Musikkonservatoriet i Tromsø.

Billetter

Avlyst!

fredag 28. januar

Kl. 22.00

Bakrommet, Amtmandens

18 års aldersgrens

Gratis!

lørdag 29. januar

Kl. 22.00

Bakrommet, Amtmandens

18 års aldersgrense

Gratis!

fredag 04. februar

Kl. 22.00

Bakrommet, Amtmandens

18 års aldersgrense

Gratis!

lørdag 05. februar

Kl. 22.00

Bakrommet, Amtmandens

18 års aldersgrense

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk