24. januar - 1. februar 2025

Program

De fire årstider

Det er snart 300 år siden Antonio Vivaldi skrev musikken kjent som “De fire årstider”, og fremdeles er dette et av de mest spilte og mest kjente verkene i verden. Nå vil MiN-ensemblet (Musikk i Nordland) introdusere Vivaldis mesterverk til nye generasjoner.

Plakat HD liggende kopi

Vivaldi forteller om både våren, sommeren, høsten og vinteren i sin musikk. I våren kan vi høre fuglene kvitre. Sommermusikken er varm og lommer, med lyden av torden i det fjerne. Høsten kommer med jakt og innhøsting, og folk feirer maten som naturen gir dem. Vinteren er kald, med vind som får oss til å hakke tenner. Alt dette kan vi høre i musikken, hvis vi hører godt etter.

Små og store i publikum får også følge historiene som formes av sandkunstner Kseniya Simonova. Ukrainske Kseniya er en av verdens mest kjente sandkunstnere, og har vist fram kunsten sin for både kongelige og presidenter, og opptrådt i operahuset i Sydney. Nå kommer hun til Nordlysfestivalen sammen med MiN-ensemblet for å ta oss med på en reise gjennom duggfriske morgener, stormfulle kvelder, kalde vinterdager og vandringer i sommervarmen. Det er bare å glede seg!

Billetter

Utsolgt!

fredag 28. januar

Kl. 17.00

Lillescenen, Kulturhuset

Voksen: 200,-
Student 150,-
Barn under 16 år: Gratis,-

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk