24. januar - 1. februar 2025

Program

Eyolf Dale Wolf Valley

Pianist og komponist, Eyolf Dale, er klar for å begeistre Nordlysfestivalens publikum med sitt band Eyolf Dale Wolf Valley.

Eyolf Dale Maarten Moojiman4

Mange kjenner jazz-musikeren Eyolf Dale gjennom både hans soloarbeid og hans mange samarbeid og bandprosjekter, som for eksempel Albatrosh, Daniel Herskedal, Hayden Powell Trio og Trondheim Jazz Orchestra. Til Nordlysfestivalen kommer oktetten Wolf Valley med den meget talentfulle Dale i spissen.

Artisten er stadig aktiv på den europeiske jazz-scenen og har vært en høyaktuell plateartist siden hans solodebut i 2011. Dale er faktisk å regne som en av de ledende pianistene av hans generasjon. I 2018 slapp oktetten albumet «Return to Mind», som følger opp suksessen fra albumet «Wolf Valley» i 2016.

Under Nordlysfestivalen blir Eyolf Dale Wolf Valley å spille både musikk fra begge platene, og kanskje får vi også en smakebit på hva som er i vente på neste album.

Eyolf Dales Wolf Valley blir ofte kalt “komponistens band”, hvor man kan beskrive dem som et lite storband, med tempoet og fleksibiliteten til en kvartett. Med musikere fra øverste hylle er dette en konsert man bare ikke kan gå glipp av.

Konserten er et samarbeid med Tromsø Jazzklubb.

Eyolf Dale, piano
Hayden Powell, trompet
Adrian Løseth Waade, fiolin
Per Zanussi, bass
André Roligheten, saksofon og klarinett
Kristoffer Kompen, trombone
Rob Waring, vibrafon
Audun Kleive, trommer

Billetter

fredag 24. januar

Kl. 21.00

Lillescenen, Kulturhuset

Voksen: 295,-
Student: 245,-

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk