24. januar - 1. februar 2025

Program

Høstopera i Mackstuene

Operaen Telefonen er like aktuell i dag som da det ble skrevet i 1947. Torsdag 7. oktober kan du oppleve verket oversatt til nordnorsk av Ragnar Olsen.

20201104 IMG 0177 Til print

Foto: Mitt lille fotostudio

Endelig kan vi gå på kulturarrangementer igjen. Endelig kan vi oppleve magien av lokale aktører som gjør noe stort på et lite og unikt sted! Det er i alle fall det vi ønsker å formidle når minioperaen Telefonen settes opp i regi av Nordlysfestivalen.

Katrine Strøm fra Nordland har regien når Wenche Maria Jentoft, landsdelsmusiker Ann-Sofie Godø og Harald Bakkeby Moe fremfører Telefonen i unike Mackstuene. Her er det ikke mange seter ledige, men trivelig kan vi love at det blir!

Gian-Carlo Menotti skrev stykket i 1947, og temaet er kommunikasjon som vi alle kan kjenne oss igjen i dag. Kort fortalt; Ben kommer på besøk til Lisa. Han ønsker å spørre henne om noe, men blir hele tida avbrutt av at Lisas telefon ringer. Først når han selv ringer henne, får han hennes oppmerksomhet.

På grunn av svært begrenset kapasitet setter vi opp to forestillinger torsdag 7. oktober. Dørene åpner en halvtime før oppsatt forestillingstart.

Fakta:
Tittel: Telefonen
Regi: Katrine Strøm
Varighet: 30-35min
Med: Wenche Maria Jentoft, Harald Bakkeby Moe og Ann-Sofie Godø
Sted: Mackstuene (inngang fra Storgata 4 mellom Driv og Ølhallen)

Nordlysfestivalen ønsker også å takke Sparebanken Samfunnsløftet, som er med på å realisere at denne forestillingen også skal på sykehjemsturné. Forestillingen er et samarbeid i Scene Nord.

Image1

Ann-Sofie Godø, Wenche Maria Jentoft og Harald Bakkeby Moe

Snn samfunnsl logo sort

Billetter

Få billetter!

torsdag 07. oktober

Kl. 17.00

Mackstuene

Voksen: 220,-
Student/barn: 150,-

Kjøp billett

Utsolgt!

torsdag 07. oktober

Kl. 18.30

Mackstuene

Voksen: 220,-
Student/barn: 150,-

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk