24. januar - 1. februar 2025

Program

INN/TRYKK

Gjennom dans og tekst veksler Karianne Andreassen subtilt mellom det konkrete og det assosiative i et forsøk på å gi en sanselig opplevelse av å være under vann.

Karianne INNTRYKK

INN/TRYKK er en solo danseforestilling som kroppsliggjør erfaringer fra fridykking i Arktis, og er Andreassens andre verk som omhandler menneskets fascinasjon for og relasjon til havet.

Jeg tror det er en verdi i å oppleve havet på nytt, hvor mennesket ikke lenger er den dominerende arten. Vi er “den fremmede, den nye, den ukjente” og jeg opplever det ofte som at alt i havet observerer meg like mye som jeg observerer det: en skremmende og spennende tanke

– Karianne Andreassen
Karianne 40

Karianne Andreassen er fra Tromsø og har sin utdanning fra London Studio Centre. Under utdanningen ble hun tildelt tildelt pris for The Most Outstanding Performance. Hun startet sin karriere i Edinburgh, og har siden den gang jobbet ved blant annet The Royal Opera, Mariinsky Ballet, Katma Teater og Hålogaland Teater.

Illustrasjonsfoto: Marthe Thu

Billetter

Få billetter!

mandag 30. januar

Kl. 18.00

Lillescenen, Tromsø Kulturhus

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk