24. januar - 1. februar 2025

Program

MiN-ensemblet med Roman Simovic

Londonsymfoniens konsertmester spiller i Tromsø Domkirke under Nordlysfestivalen 2020!

Roman Simovic 2

Den eksepsjonelle fiolinisten og konsertmester Roman Simovic, i samspill med MiNensemblet, kommer til Tromsø 31. Januar! Sist han spilte sammen med MiN var det i en av Oslos storstuer – Oslo Konserthus. Repertoaret er Johannes Brahms Klaverkvintett i f-moll, Op.34 og Pyotr Ilyich Tchaikovskys Souvenir de Florence, Op.70. To sterke verk fra den romantiske perioden i musikkhistorien, komponert av to av datidens mest prominente komponister.

Roman Simovic er en av verdens mest ettertraktede fiolinister i dag og har siden 2010 vært leder for LSO (London Symfoniorkester). Han har turnert verden rundt og spilt på europas mest prestisjetunge scener for klassisk musikk, som bla Barbican Hall i London, Rachmaninov Hall i Moskva og Grieghallen i Bergen for nevne litt.

MiNensemblet er en av Norges fremste kammerensembler og har base i Narvik, Nordland. MiNensemblet har flere plateinspillinger bak seg og har turnert i Europa, USA og Russland med alt fra typisk klassisk musikk inkludert barokk, men også crossover-prosjekter i jazzsjangeren.

Vi er svært glade for å ha fått Roman Simovic tilbake til Norge nok en gang, det inspirerer alle i ensemblet og i produksjonsteamet å kunne samarbeide med en musiker av dette kaliber. Vi håper at musikkinteresserte i Tromsø kjenner sin besøkstid og får med seg denne unike konserten!

Musikere:
Roman Simovic – Fiolin
Øivind Nussle – Fiolin
Milena Simovic – Bratsj
Lazar Miletic – Bratsj
Dragan Djordjevic – Cello
Hans-Urban Andersson – Cello
Dimitris Kostopoulos – Piano

Kvintett oppå piano2

Billetter

fredag 31. januar

Kl. 18.00

Tromsø Domkirke

Voksen: 295,-
Student: 245,-

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk