24. januar - 1. februar 2025

Program

Nils Petter Molvær med Tromsø Storband

Nordlysfestivalen og Tromsø Storband har i samarbeid lang tradisjon for å servere store musikalske opplevelser til publikum. Denne gang er intet unntak.

Nils Petter Molvaer 2020 Roberto Cifarelli
Billlettsamarbeid 2400x1256

Ta med en venn!
«Ta med en venn» betyr at når du kjøper en billett til denne konserten, vil du få en billett på kjøpet – for at du skal kunne ta med en venn som trenger det. Eller selv trenger å ta med en venn. Ta med en venn er støttet av Samfunnsløftet, og du kan lese mer om kampanjen og de som er med her. NB! Kampanjen har et begrenset antall billetter, så sikre deg dine vennebilletter her: Ta med en venn på konsert med Tromsø Storband.

Tromsø Storband har gjestet Nordlysfestivalen en rekke ganger, og har spilt med blant andre Nils Landgren, Lisa Simone og Jon Faddis. Denne gangen har de invitert ingen ringere enn Nils Petter Molvær til å være solist. Nils Petter har fanget publikum over hele verden med musikken sin både som trompetist, komponist og produsent. Leder av Tromsø Storband, Fred Glesnes, sier det blir en glede for å dele scene med Molvær og gjøre hans musikk arrangert for storband. Det elektroniske, og Molværs trompetspill, blir vevet inn storbandsoundet og lager grunnlag for et særdeles spennende uttrykk.

Nils Petter Molvær er anerkjent i både inn- og utland, og er kjent for sin særegne sound og for å kombinere jazz og elektronisk musikk. Han har mottatt hele syv Spellemannspriser, hvorav fire som soloartist.

I samarbeid med Tromsø Jazzklubb.

TJK Logo

Foto: Roberto Cifarelli

Billetter

Få billetter!

fredag 03. februar

Kl. 20.00

Hovedscenen, Kulturhuset

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk