24. januar - 1. februar 2025

Program

Ravi leker med toner og ord

Hvis du ikke fikk med deg Ravi på begynnelsen av 2000-tallet, var du enten ikke født, bevisstløs eller langt ut i verdensrommet. Nå har du muligheten til å bli kjent med fenomenet, helt «alæine». Ta med deg ungene og gi dem en skikkelig "Utadæsjælopplevelse"!

RAVI desember 2016 FIXPB220093 2

Husker du låter som «Tjeriåu», «Utadæsjælåpplevelse», «Dødsøt» eller «E-ore»? Da vet du hvem Ravi, eller Ivar, er. Han herjet hitlistene med DJ Løv på 2000-tallet, og har i over 25 år gitt ut låter og album med forskjellige band og folk. Han hadde også TV-programmet «Landeplage» på NRK, hvor han analyserte norske hitlåter.

Nå kommer han endelig til Tromsø igjen. Denne gangen til ære for barn i alle aldre som er glade i musikk. Ravi formidler sin begeistring og undring over lyder og ord, hvor barna inviteres til å dele sine egne tanker og egne musikalske og verbale bidrag gjennom konserten. Hva bør man gjøre om man er «guttegærn» eller «jentegærn»? Kanskje får man også lov til å danse?

Dette er en forestilling som absolutt ikke krever forkunnskap om Ravi eller hans musikk. Her trengs ingen forberedelser for å bli revet med i Ravis lyd- og ord-univers, hvor det stort sett også blir en god dose musikalsk humor.

Billetter

lørdag 05. februar

Kl. 12.00

Lillescenen, Kulturhuset

Vosen: 200,-
Student: 150,-
Barn: Gratis (må kjøpes sammen med student/voksen-billett)

Kjøp billett

lørdag 05. februar

Kl. 14.00

Lillescenen, Kulturhuset

Vosen: 200,-
Student: 150,-
Barn: Gratis (må kjøpes sammen med student/voksen-billett)

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk