24. januar - 1. februar 2025

Program

RELÆXT: Lysprinsesså

Velkommen til Relæxt-forestilling og hysjfri sone på Nordlysfestivalen. Her kan du lese litt om hvordan det er å komme på forestilling hos oss på Lillescenen på Kulturhuset.

REEL4

KJØP BILLETTER HER

Hva handler forestillingen om?

Lysprinsesså er en nyskapende, interaktiv og sanselig forestilling, hvor publikum inviteres med i historien gjennom lek, interaksjon og humor. Vi møter danseren Thea som danser med Muzziballer som lyser og spiller når de danses med, og alle som vil kan få prøve! Videre møter vi Lysprinsesså og lydmester Dag Egil. Når lyden av prinsessens fiolin blander seg med lyden fra messingboller fra Himalaya lyser prinsessa så fint!

Men så mister plutselig prinsessa lyset sitt, og Thea og barna må finne spennende og morsomme måter å hjelpe hverandre til å få Lysprinsessen til å lyse igjen. Kanskje kan alle som vil være med på å danse sammen med Thea og Muzzziballene for at vi skal få det til?

I denne forestillingen møtes eventyr og innovasjon, magi og lek, kakofoni og meditasjon, en 200 år gammel fiolin og kodede AI-instrumenter. Lysprinsesså er en sanselig og non-verbal forestilling som passer for barn fra 3 år og oppover.

Lysprinsesså lea ođđamállet, interaktiiva ja hearvás čájálmas, mas olbmot bovdejuvvojit mielde muitalussii stoahkama, ovttasdoaibmama ja humora bokte. Mii deaivvadit dánsejeaddji Theain gii dánsu Muzzispáppaiguin mat čuvget ja čuojahit go daiguin dánse, ja juohkehaš gii háliida beassá geahččalit! Dasto deaivvadit čuovgaprinseassain ja jietnameašttiriin Dag Egil. Go prinseassa fidjola jietna seahkána Himalaya meissetgáriid jienain, de čuovgá prinseassa nu čábbát! Heive mánáide 3 jagis bajás. Bistá sullii 45 minuhta.

341328566 949778196175209 1391207067459708831 n

Hva er en RELÆXT forestilling?

Under RELÆXTe forestillinger er det helt lov til å både snakke høyt, le, gråte, tikse og rope. Du kan gå inn og ute av salen så mye du måtte ønske, eller trekke deg tilbake til en skjermet sittegruppe utenfor salen om du har behov for det. Lyset i salen vil være dempet, men ikke helt av, og lydnivået vil tilpasses. Det vil være verter inne i salen som hjelper deg om du trenger noe.

RELÆXTe forestillinger er hysj-fri sone. Det vil si at det ikke er lov å hysje på andre.

Hvor spilles forestillingen?

Forestillingen spilles på Lillscenen på Tromsø Kulturhus.

Kulturhuset kart

Kulturhuset ligger midt i sentrum på Erling Bangsunds plass.

Inngangsparti

Slik ser inngangspartiet ut

Vi anbefaler at du parkerer i parkeringstunnelen, og bruker utgangen bak biblioteket.

Når du kommer inn på Kulturhuset er Lillescenen til høyre og ned en trapp.

Trappenedgang

Det er også mulig å ta heis ned til scenen. Den ligger forbi resepsjonen. Vi som er på jobb, hjelper deg med å finne fram.

Heis

Hvordan ser det ut inne i salen?

Slik ser det ut inne på Lillescenen:

Salen

Her vil det være god plass, og du kan selv velge hvor du vil sitte. Publikumsvertene våre kan også hjelpe deg med å finne en plass, og du må gjerne gi beskjed dersom du har spesielle behov. Du kan når som helst forlate salen hvis du ønsker det. Rett utenfor salen er det et eget område du kan være dersom du trenger en pause fra forestillingen. Da går du ut døra som fører til trappa, og der kan du sitte og slappe av til du ønsker å komme inn igjen.

Det er toalett både inne på Lillescenen, og på hver side av baren oppe i foajeen.

Foajeen Forum

Slik ser det ut i foajeen.

Hvem møter du på kulturhuset?

Heidi

Dette er Heidi. Hun er festivalsjef og vil være der for å ønske deg velkommen.

Det vil også være et par publikumsverter til stedet, og du kan når som helst spørre dem dersom det er noe du lurer på eller trenger. De har på seg Nordlysfestivalens t-skjorte akkurat som Heidi har på bildet.

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål.
E-post: heidi@nordlysfestivalen.no, telefon: 920 93 252

Velkommen!

Relæxt opplevelse blaa klistremerke
Samfunnsloftet

Takket være støtte fra Sparebank1 Nord-Norge, Samfunnsløftet, kan vil tilby gratis billetter til barn på denne forestillingen. Du kan hente ut inntil tre barnebilletter per voksen.

Billetter

Utsolgt!

lørdag 27. januar

Kl. 16.00

Lillescenen, Tromsø Kulturhus

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk