26. januar - 3. februar 2024

Program

RELÆXT: med blåserne fra Arktisk Filharmoni

Bli med på klassisk relæxt konsert i Rødbankens festsal, hvor blåserne til Arktisk Filharmoni gir deg musikk av Mozart, Gounod og Reinecke.

Blåsere Relæxt

KJØP BILLETTER HER

Konserten innleder med den livlige Ouverturen til operaen Figaros bryllup av selveste Wolfgang Amadeus Mozart. Så følger to stykker fra den romantiske perioden.

Først av disse; Liten symfoni for blåsere av Charles Gounod. Stykket er, som tittelen påpeker, i symfonisk form – blant annet fordi det består av fire satser. Men verket er kun for ni blåsere i stedet for stort symfoniorkester, og det er også kortere enn mange symfonier – 20 minutter til sammen. Konserten avsluttes med Carl Reineckes Oktett i B-dur.

Relæxte konserter er åpne for alle, men er spesielt tilpasset barn, voksne og familier som synes det er utfordrende å delta på ordinære konserter. Vi gjør små tilpasninger for å skape en relæxt opplevelse. For eksempel demper vi lyset i salen, men slår det aldri helt av. Vi bruker ikke scenerøyk og strobebelysning, og vi har justert lydnivået i de høyeste toppene.

I tillegg får du på forhånd tilsendt en visuell guide som beskriver hele opplevelsen fra du ankommer konsertlokalet til konsertens slutt.

Men viktigst av alt: Relæxt er hysjfri sone. Det er lov til å både snakke høyt, le, gråte, tikse og rope, og du kan gå inn og ut av salen så mye du måtte ønske.

Velkommen!

Medvirkende: Arktisk Filharmonis blåsere

Program

Arktisk Filharmoni Logo Blue

Billetter

søndag 28. januar

Kl. 14.00

Festsalen, Rødbanken

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk