24. januar - 1. februar 2025

Program

Rune og Erika for fulle seil

Med trekkspill og fiolin er dynamitt-duoen Rune Larsen og Erika Toth tilbake i Tromsø med helt nytt program! Gled deg til et gjensyn med to virtuose musikere som byr på seg selv i en energisk forestilling uten like.

Foto

Erika og Rune utforsker og utnytter klangpaletten til sine instrumenter for fullt. De er ikke bare knallgode hver for seg, de utfyller og utfordrer også hverandre på en helt unik måte. I «Rune og Erika for fulle seil» presenterer de en flott blanding av sjangrer og stemninger som fenger fra første til siste tone. Publikum vil garantert kjenne igjen flere av stykkene, selv om de blir presentert i en litt uvanlig og helt ny drakt.

Dette skyldes Runes enorme og lekne talent for arrangering, hvor det kan bli både full rytmisk forvirring og vanvittige musikalske sitater. Det blir vals, tango, foxtrot, filmmusikk, romantiske perler... og masse humor og glede!

Om musikerne:
Rune Larsen er mannen som kan spille trekkspill uten pause i 24 timer. Han virker til daglig som frilanser og musikkpedagog med base i Stamsund.

Fiolinisten Erika Toths formidlingsglede er kjent i hele landsdelen. Hun er ansatt som Landsdelsmusiker i Nord-Norge hos Kultur i Troms og opptrer også jevnlig som konsertmester og solist med et av de beste kammerorkestre i Europa.

Billetter

fredag 31. januar

Kl. 19.00

Maskinverkstedet, Vervet

Voksen: 250,-
Student: 200,-

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk