24. januar - 1. februar 2025

Program

Solveig: ... peer aspera ad astra

Heidi Ruud Ellingsen står fremst på scenen når teaterkonserten «Solveig: ... peer aspera ad astra» spilles under Nordlysfestivalen 2021.

Web foto erika hebbert 03

Foto: Erika Hebbert

Det har gått 153 år siden Peer Gynt hadde premiere for første gang. Det er for alvor på tide at Solveig får fortelle sin versjon om hva som egentlig skjedde mens hun ventet på sin Peer.

Narvikingen Heidi Ruud Ellingsen står bak denne produksjonen, som i 2019 ble valgt ut til Dramatikkfestivalen som et av åtte verk. Sammen med Erlend Skomsvoll og Rolf Kristian Larsen presenterer de Solveig som et fyrverkeri – hvor verket går i direkte konflikt med Henrik Ibsen.

Ellingsen fant ut at Solveig hadde egne drømmer, egne ambisjoner, og at hun kompromissløst bygget sin egen karriere som musikalartist. Solveig var nemlig ikke den passive kvinnen som bare satt årevis å ventet på sin kjære Peer – hun var nemlig mye mer enn det...

«Solveig: ...peer aspera ad astra» er en teaterkonsert med musikalmusikk med stor energi og en glitrende Heidi Ruud Ellingsen i spissen.

Web foto erika hebbert 02

Billetter

Avlyst!

torsdag 04. februar

Kl. 18.00

Scene Vest, Hålogaland Teater

Voksen: 500,-
Student: 250,-

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk