24. januar - 1. februar 2025

Program

Solveig: ...peer aspera ad astra

Heidi Ruud Ellingsen står fremst på scenen når hennes ensemble slår seg sammen med Arktisk Filharmonis kammerorkester for å fremføre teaterkonserten «Solveig: ... peer aspera ad astra».

Web foto erika hebbert 03

Foto: Erika Hebbert

Det har gått 153 år siden Peer Gynt hadde premiere for første gang. Det er for alvor på tide at Solveig får fortelle sin versjon om hva som egentlig skjedde mens hun ventet på sin Peer.

Narvikingen Heidi Ruud Ellingsen står bak denne produksjonen, som i 2019 ble valgt ut til Dramatikkfestivalen som et av åtte verk. Sammen med Erlend Skomsvoll og Rolf Kristian Larsen presenterer de Solveig som et fyrverkeri – hvor verket går i direkte konflikt med Henrik Ibsen.

Ellingsen fant ut at Solveig hadde egne drømmer, egne ambisjoner, og at hun kompromissløst bygget sin egen karriere som musikalartist. Solveig var nemlig ikke den passive kvinnen som bare satt årevis å ventet på sin kjære Peer – hun var nemlig mye mer enn det...

«Solveig: ...peer aspera ad astra» er en teaterkonsert med musikalmusikk med stor energi og en glitrende Heidi Ruud Ellingsen i spissen. Sammen med Arktisk Filharmoni kan vi garantere en knallavslutning på vår festival i 2022.

Med:
Heidi Ruud Ellingsen - skuespiller og sanger
Marit Adeleide Andreassen - skuespiller
Håvard Stubø - musiker
Birger Mistereggen - musiker
Elisabeth Lid Trøen - musiker
Mads Ousdal - regi
Margrethe Aaby - produsent/inspisient
Arktisk Filharmoni

Teaterkonserten er støttet av Kulturrådet og i samarbeid med Arktisk Filharmoni og Bodø Jazz Open.

Arktisk Filharmoni logo sort

Billetter

Få billetter!

lørdag 05. februar

Kl. 20.00

Hovedscenen, Kulturhuset

Voksen: 490,-
Student: 250,-
Barn: 200,-

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk