24. januar - 1. februar 2025

Program

Solveig Slettahjell

Det er en glede å få invitere en av våre fremste og mest anerkjente jazzsangere til Nordlysfestivalen. Solveig Slettahjell er både en publikum- og en kritiker-favoritt både her til lands og internasjonalt.

Solveig2020

Solveig Slettahjell har alltid sunget, og har gjennom årene befattet deg med et bredt utvalg sjangere, først og fremst jazz og jazzrelatert musikk, men også mye musikk fra singer/songwriter- tradisjonen. I tillegg er det nære forholdet til norske salmer og amerikanske spirituals fra oppveksten fortsatt klart tilstedeværende i uttrykket hennes.

Som få andre greier hun å gjøre alt hun synger til sitt eget. Om det er originalkomposisjoner, popklassikere, viser, gamle spirituals eller julesanger er Slettahjells stemme en krystallklar og personlig avsender.

Med seg til Tromsø har hun satt sammen et drømmelag av musikere bestående av Andreas Ulvo på piano, Trygve Waldemar Fiske på bass, Pål Hausken på trommer og selvfølgelig Solveig selv på vokal og tidvis også piano.

Bandet arbeider med sanger fra jazztradisjonen og tilliggende kuriosa, samt et par egenkomponerte låter fra Solveigs hånd. Uttrykket preges av den enkeltes musikalske presens og signatur, men også av stilarts-messige referanser til jazztradisjonen.

Konserten er et samarbeid med våre gode venner i Tromsø Jazzklubb.

TJK Logo

Billetter

Utsolgt!

tirsdag 01. februar

Kl. 19.00

Verdensteatret

Voksen: 400,-
Student: 250,-

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk