24. januar - 1. februar 2025

Program

The Cavern Beatles

Hold dere fast! Det blir litt av et show når selveste The Cavern Beatles inntar The Edge under Nordlysfestivalen i februar.

Cb64215

OBS: SE EKSTRAKONSERT LØRDAG KL 17!

1. februar kommer Liverpool-bandet The Cavern Beatles til Tromsø for å gi sin hyllest av «The Fab Four» til Nordlysfestivalens publikum.

I flere tiår har cover-bandet, som forøvrig er regnet som det mest autentiske Beatles-coverbandet i verden, reist rundt og holdt konserter for Beatles-elskere.

Når de nå returnerer til Skandinavia vil gjengen fokusere på 50års-jubileet til låten «Get Back» og Beatles siste konsert, som ble fremført på taket til plateselskapet Apple Corps i London.

«Som en scene fra A Hard Days Night! Utrolig!»

– - The Sunday Times

The Cavern Beatles stiller med helt like instrumenter og klær som vi kjenner igjen fra originalbandet.

Dette blir en to timer lang hitparade med låter som «Please Please Me», «Twist and Shout», «Ticket to Ride», «Michelle», «All my Loving», «Hey Jude» og selvfølgelig «Get Back».

Bandet er faktisk så tro til originalene at de til og med er nevnt i «The Beatles Book» av Beatles egen pressetalsmann Tony Barrow.

Han skriver at han ikke vanligvis er imponert av coverband som prøver å etterligne Beatles, men The Cavern Beatles er et enestående unntak.

Her er det bare å ta med seg hele familien for opplæring, gjenhør og en unik mulighet til å oppleve Beatles fantastiske musikk live.

Billetter

Få billetter!

fredag 01. februar

Kl. 21.30

Margarinfabrikken, The Edge

Ordinær: 495,- / Student: 445,-

Sitteplasser (unummerert)

Aldersgrense: 18 år

Kjøp billett

Få billetter!

fredag 01. februar

Kl. 18.00

Margarinfabrikken, The Edge

Ordinær: 495,- / Student: 445,-

Sitteplasser (unummerert)

Aldersgrense: 18 år

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk