24. januar - 1. februar 2025

Program

The Cavern Beatles - Rooftop Concert

På onsdag var det 50 år siden The Beatles spilte sin siste konsert på taket til studioet sitt i London. Lørdag 2. februar spiller The Cavern Beatles på taket til Tromsø!

Cb64215

I samarbeid med Clarion The Edge har vi i Nordlysfestivalen fått til en meget eksklusiv konsert med The Cavern Beatles.

Lørdag 2. februar klokken 17.00 kan du nemlig oppleve The Cavern Beatles inne på Skybaren på The Edge!

(Konsertstart kl 17.00. Bare ståplasser. Billettsalget starter kl 09.00 fredag 1.februar)

30. januar 1969 gjorde nemlig The Beatles sin aller siste konsert på toppen av Apple-bygningen i Savile Row i London. 50 år senere kan du oppleve tribute-bandet The Cavern Beatles inne på Skybaren til The Edge.

- Dette har vi fått til i siste liten sammen med The Edge og The Cavern Beatles, sier Kent-Einar Myreng, som er marked- og kommunikasjonsleder i Nordlysfestivalen.

- Dette viser bare hvor godt samarbeidet vårt med The Edge er. De er virkelig en aktør som bare hiver seg rundt når vi plutselig finner på at vi skal gjøre noe så helsprøtt som dette.

De som har vært oppe i Skybaren på The Edge vet at det er meget begrenset kapasitet. Vi legger ut totalt 80 billetter fredag 1. februar kl 09.00. Det vil ikke bli mulighet for å kjøpe billetter i døra.

Billetter

Få billetter!

lørdag 02. februar

Kl. 17.00

Skybaren, The Edge

Ståplasser: 300,-

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk