24. januar - 1. februar 2025

Program

Tromsø Storband med Nils Landgren

Gjør deg klar for en funky storbandkveld med Tromsøs beste storbandmusikere og Sveriges egen Nils Landgren

Landgren by Steven Haberland

Nils Landgren er Sveriges mest kjente jazz- og funktrombonister. Siden 1978 har Landgren samarbeidet med en rekke verdenskjente musikere som Thad Jones og Björn Skifs. I tillegg har han bidratt på over 500 album av musikere som ABBA, Herbie Hancock, Wyclef Jean, Bernard «Pretty» Purdie, Eddie Harris og The Crusaders.

Landgren startet i 1992 opp bandet Funk Unit, som har spilt omtrent over hele verden, hvor de stadig har utviklet og polert sin unike og uimotståelige sound. Når Landgren nå får leke seg med Tromsø Storband, kan vi garantere at dette blir en kveld du kommer til å smile bredt fra første til siste tone!

Tromsø Storband er et ensemble bestående av lokale musikere, med ambisjoner om å spille storbandmusikk på et høyt kunstnerisk nivå. Fred Glesnes er musikalsk leder, og komponerer også for bandet.

Wenche Myhre Fiskum 21

I 2011 ga Tromsø Storband ut sitt første album, "In Traffic", hvor all musikk er skrevet av komponister med tilhold i Nord-Norge. "In Traffic" høstet svært gode kritikker over hele landet, i tillegg til prestisjetunge internasjonale jazztidsskrifter.

I 2017 ga bandet ut sitt andre album «Live at the Edge». Dette var en live-innspilling hvor bandet samarbeidet med sangeren Lisa Simone. Siden oppstarten i 2004 har Tromsø Storband samarbeidet med internasjonale navn som Lisa Simone, Randy Brecker, Jon Faddis, Bob Mintzer, Nils Landgren og Larry Carlton, i tillegg til anerkjente norske musikere som Wenche Myhre, Karin Krog, Kåre Kolve og Geir Lysne.

Repertoaret viser stor spennvidde, samtidig som hovedfokuset ligger på et moderne og nyskapende storbandsound.

Billetter

Utsolgt!

onsdag 29. januar

Kl. 21.00

Scandic Ishavshotell

Voksen: 395,-
Student: 345,-

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk