24. januar - 1. februar 2025

Program

Wooden Elephant - Kid A Recycled

Wooden Elephants rearrangering av populærmusikken om til klassisk og samtidsmusikk har gitt dem status som et unikt og innovativt ensemble. På Nordlysfestivalen presenterer de sin versjon av en av de viktigste pop/rock-platene på denne siden av 2000-tallet.

Wooden Elephant

Albumet «Kid A» av britiske Radiohead er et album som ofte omtales som en av 2000-tallets største plater av blant annet Rolling Stone Magazine og Pitchfork. Du har garantert hørt noen av låtene fra albumet «Kid A». For eksempel musikken NRK-sporten bruker hver gang de skal promotere Bislett Games eller andre store sportseventer, «The National Anthem».

Wooden Elephant ble startet i 2017 da medlemmene møttes på en tysk festival, og kjemien satt umiddelbart. Tilfeldighetene ville ha det til at de europeiske medlemmene i ensemblet alle er inspirerte av det britiske bandet, og derfor ble det naturlig at de rearrangerte og resirkulerte albumet til sitt eget.

Tidligere har Wooden Elephant fremført Björks «Homogenic» og Beyonces «Lemonade». For tiden jobber de med Aphex Twin sitt Drukqs.

Les mer om innspillingen av albumet på Wooden Elephant sine hjemmesider.

Med:
Nikolai Matthews
Aoife Ní Bhriain
Hulda Jónsdóttir
Ian Anderson
Stefan Hadjiev

Logo ILIOS 2 liten

Billetter

torsdag 02. februar

Kl. 20.00

Verdensteatret

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk