24. januar - 1. februar 2025

Program

Workshop i låtskriving med Ravi

Nordlysfestivalen og Tvibit Musikk ønsker å invitere deg til workshop i låtskriving med selveste Ivar «Ravi» Christian Johansen. Her gjelder det å «dropp planer, avtaler, sitt ned og la alt skje».

WORKSHOP

Sammen med Folk & Røvere og DJ Løv herjet han hitlistene på 2000-tallet med låter som Dødsøt, Tsjeriåu og E-ore. Ravi er det man kan kalle en vaskeekte musikknerd og fikk mye oppmerksomhet da han analyserte popmusikk i den populære serien "Landeplage" på NRK.

Med en fortid i Jaga Jazzist og Briskeby, samt rap og dialekt-priser mener vi på Tvibit Musikk at dette er en artist vi absolutt kan lære mye av!

- Vi på Tvibit er stolte av å kunne tilby en låtskriving- workshop med selveste Ravi her hos oss. Musikk og artistutvikling starter med selve musikken og i låtene! Tvibit Musikk har gjennom øvingstilbudet, Kysten Studio og Tvibitstigen et godt overblikk i hva som rører seg av talenter i hele regionen. Det skal bli en fornøyelse å kunne tilby en Ravi-workshop til noen av disse. Vi takker Nordlysfestivalen for initiativet og gleder oss til dette samarbeidet, sier Kjetil Andreassen, som er leder for Musikk ved Tvibit.

I tillegg til å lære dere litt om komposisjoner, tekstskriving og hvordan lage en god låt, ønsker også Ravi å jobbe direkte med deltakerne på denne workshopen. Ta med en låt, en idé eller et refreng! Låtskriving er et håndverk og det kan læres. Andre stikkord er bredde, tekst, struktur og melodi, men også diskusjoner rundt hvilken historie du har lyst å fortelle.

Workshopen er gratis, men på grunn av antallsbegrensning er det første mann til mølla som gjelder! Dette blir en utadæsjælåplevelse!

Registrering gjøres her

Billetter

fredag 04. februar

Kl. 18.00

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk