24. januar - 1. februar 2025

Aktuelt

Endring i program

Konserten med Frode Haltlis Avant Folk II under Nordlysfestivalen er dessverre avlyst på grunn av sykdom. Heldigvis er det ingen hvemsomhelst som inntar Verdensteatret i Haltlis fravær.

Ketil Bjørnstad 2019 C TJ Krebs


Avant Folk II skulle gjeste Verdensteatret onsdag 1. februar kl. 21.00. Nå skal pianist og forfatter Ketil Bjørnstad, som for tiden er på soloturné i anledning sitt 70-årsjubileum, fylle samme tid og sted.

- Det er alltid kjedelig med avlysninger, men vi er veldig glade for at Ketil Bjørnstad hadde anledning til å komme. Det blir en fantastisk konsert, sier festivalsjef Heidi Lekang.

Publikum som allerede har kjøpt billetter til Avant Folk vil motta informasjon på e-post, med tilbud om refusjon.

- Alle vil få muligheten til å få sine billetter refundert, eventuelt kan man velge å heller få billetter til Ketil Bjørnstad, forklarer Lekang.

I april 2022 ble Ketil Bjørnstad 70 år, og i den forbindelse lansertes en konsertturne hvor Bjørnstad alene ved pianoet var hovedingrediensen. I løpet av fjoråret turnerte Bjørnstad over hele landet, til fullsatte saler og strålende anmeldelser. Bjørnstad leter etter nye kilder i møtet mellom melodi, rytme, klang og improvisasjon, og med utgangspunkt i en lang og variert karriere. Dermed blir ingen av disse solokonsertene like. De oppstår i rommet mellom pianist og publikum, mellom piano og sal. Alt ligger med andre ord til rette for en unik opplevelse på ærverdige Verdensteatret.

Les mer om konserten til Ketil Bjørnstad her.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk