26. januar - 3. februar 2024

Bli frivillig

Eaktodáhtolaš 2023
Vær med å skap en av vinterens kulturelle høydepunkt i Nord-Norge!

Nordens Paris 9

Nordlysfestivalen inviterer til programlansering på HT. Foto: Marius Fiskum/Nordlysfestivalen

Frivilligregistreringen er nå lukket for Nordlysfestivalen 2023!

Vi er i den heldige situasjonen at vi har nok frivillige for Nordlysfestivalen 2023! Det kan hende det blir noe frafall, så du må gjerne registrere deg likevel! Om det klør i frivilligfoten er det mange flere festivaler å ta av. TIFF er f.eks. like før Nordlysfestivalen og har behov for frivillige:)

For å gjennomføre en nidagers lang festival med over 50(!) arrangementer trenger vi hjelp fra dere frivillige!

Vi trenger deg som er laget for å skape hyggelige publikumsopplevelser og du som kan frakte folk og utstyr mellom steder. Vi trenger deg som mener det er viktig at alle får i seg (minst) en kopp kaffe i løpet av dagen, og du som lever for å dokumentere alt som skjer. Vi trenger deg som elsker kultur og deg som har lyst til å prøve noe nytt. Vi trenger dere alle.

Kunne du tenke å bli med på laget og bidra til å skape en av landsdelens mest spektakulære festivaler?

Fyll ut registreringen i linken under!

OBS: Les all informasjon under på denne siden før du fyller ut registreringen.
OBSOBS: Det er viktig at du registrerer deg igjen selv om du har vært frivillig tidligere.

Dette kan du forvente deg som frivillig:

Og selvfølgelig – Å ha det skikkelig gøy!

Dette forventer vi av deg:


Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

Som frivillig hos oss kan du ønske deg til fem forskjellige kategorier.
Vi kan dessverre ikke garantere at alle får ønsket kategori – det er et puslespill som må gå opp, og ikke alle kategorier trenger like mange.
Vi trenger også folk til å hjelpe med forskjellige oppgaver før og etter festival, så gi oss beskjed i skjemaet om du er tilgjengelig.

Artist- og arenaansvarlig:
Du jobber for at lokalene er ferdigstilt til konsertstart. At alle frivillige er på plass, og har fått arbeidsoppgaver. Det inngår også at man har en kort debrief med frivillige etter konsertslutt. Du er også kontakt for artistene som skal spille på stedet. Som artist- og arenaansvarlig kan du forvente mer ansvar og mer arbeid enn en andre frivillige.
Produsent Erling Falch er din nærmeste leder.

Transport:
Transport av gjester/artister og frakt av gods, i hovedsak til og fra flyplass. Frivilligkoordinator setter opp egen transportliste sammen med transportteamet. Krever førerkort klasse B. Dere bruker Nordlysfestivalens egne kjøretøy.
Din nærmeste leder er frivilligkoordinator Mali Ryeng Gove.

Publikumsvert:
Vi trenger deg som kan være et hyggelig ansikt på våre arrangementer. Vi trenger frivillige som kan scanne og selge billetter i forkant av konsertene på festivalen.
Nordlysfestivalen og TIFF bruker billettleverandøren TicketCo. TicketCo har et veldig enkelt system for arrangører, og det vil bli en enkel opplæring før man settes ut på post.
Du kan også bli bedt om å gjennomføre andre oppgaver i forbindelse med opp- og nedrigg.
Arenaansvarlig er din nærmeste leder.

NY AV ÅRET - Artistvert:

Vi har mange artister som kommer langveisfra, og vi ønsker at de skal få muligheten til å se litt av Tromsø og området mens de er på besøk. Her trenger vi deg som er godt kjent i byen – enten fordi du har bodd her hele livet, eller fordi du er en skikkelig utforsker. Du kan gjerne litt om historien til byen, kanskje du har en spennende historie på lur? Du vet hvor det kan være fint å spise lunsj og vet hva man MÅ se på en kort visitt i byen med lite tid. Du får mulighet til å forme oppgaven litt selv, og det varierer hva hver artist har tid til - her skal vi selvfølgelig hjelpe litt på veien.
Frivilligkoordinator er din nærmeste leder.

NY AV ÅRET – Velferd:
Uten mat og drikke duger helten ikke – og det samme gjelder for alle som medvirker under festivalen – både på scenen og bak kulissene. Her skal du ha ansvar for at backstage på alle våre venues har den maten og drikken den skal ha. Denne oppgaven krever litt farting rundt omkring i byen.
Du vil også ha som jobb å sørge for at frivillige har snacks og drikke tilgjengelig.
Din nærmeste leder er frivilligkoordinator, men vi vil også utpeke en av dere frivillige med litt ekstra ansvar.


Har du noen spørsmål? Ta kontakt med vår frivilligkoordinator Mali Ryeng Gove.

E-post: Mali@nordlysfestivalen.no

Du kan også nå oss på våre sosiale medier!

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk