24. januar - 1. februar 2025

Billetter

Her finner du informasjon om kjøp av billetter til Nordlysfestivalens forestillinger.

Åpning og Nordlysprisen 02

Billettinfo

Nordlysfestivalen har ingen form for festivalpass, men opererer med enkeltbilletter til hvert arrangement. Vi selger ikke fysiske billetter i døra, med unntak av i Tromsø Domkirke, men vi har frivillige på alle spillesteder som gjerne hjelper deg med kjøp av billetter på nett. Vi anbefaler likevel å kjøpe billettene på forhånd slik at du er sikker på at du får med deg dine favoritter.

Vi har også frivillige til stede på vår lunsjkonserter som kan hjelpe deg med billettkjøp til våre øvrige konserter.

Våre billettsystemer
De fleste billettene til Nordlysfestivalen kjøpes gjennom billettsystemet TicketCo. Når du trykker "Kjøp billett" blir du sendt videre dit.

På hovedscenen i Tromsø Kulturhus gjelder billettsystemet Tixly. Dermed vil det se litt annerledes ut når du kjøper billetter til konserter som skal spille på denne scenen.

Ledsager
Ta kontakt med oss dersom du trenger en ledsagerbillett, så ordner vi det kjapt og enkelt. Send en e-post til sergej@nordlysfestivalen.no, eller ring på telefon 97 09 88 67.

Barnebilletter
Nordlysfestivalen har mange konserter og forestillinger for barn og unge. Disse finner du lett ved å filtrere på "barn og unge" på vår programside.

Flere av våre konserter og forestillinger foregår også i lokaler som har 18 års aldersgrense, og det kreves da egne avtaler for å ta med seg personer mindreårige. Dersom du vil ha med deg verge, eller du ønsker å ta med deg barn eller ungdom, send en e-post til sergej@nordlysfestivalen.no.

Velkommen til oss!
Her er alle våre arrangementer
:

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk