24. januar - 1. februar 2025

Program

Babyopera: Orfeus' trøst

Smerte, sorg, trøst og glede – det er følelser også de aller minste kjenner til. Og det er følelser opera alltid har handlet om! "Orfeus' trøst" er en opera for de aller yngste, der barn og voksne sammen får oppleve det å miste noe – og å finne tilbake.

Orfeus Comfort 2020 Photo Erik Berg 020

Orfeus roper ut – han har mistet det fineste han har, sin kjære Euridice! Han blir trist og sørger. Så dukker Euridice opp, men blir plutselig borte igjen! Borte – tittei! Det hele utvikler seg til en lek.

I babyoperaen Orfeus' trøst tas barn og voksne med tilbake til barokkens tid. Musikken er komponert av Maja S. K. Ratkje, etter et fragment av Christoph Willibald Glucks arie fra operaen Orfeus og Euridice (1774). En verden av kostymer, danser og lyder fra lenge siden viser oss hvordan vi stadig kan finne hverandre igjen – og finne trøst.

Orfeus’ trøst er en opera for babyer, og passer for barn mellom 0-3 år. Forestillingen er coprodusert av Den Norske Opera og Ballett.

Orfeus Comfort 2020 Photo Erik Berg 125

Foto: Erik Berg

På scenen: Silje Aker Johnsen, Elisabeth Holmertz Ide, konsept, kostyme og regi: Christina Lindgren Koreograf: Elizabeth Svarstad Musikk og tekst: Maja Ratkje, basert på operaen Orfeus og Euridice av Gluck Scenografi: Tormod Lindgren Produsent: Camilla Svingen / Syv Mil Konsulent: Karstein Solli

Orfeus’ Trøst er produsert i samarbeid med Den Norske Opera og Ballett, og støttet av Kulturrådet.

Kulturradet

Foto: Erik Berg

Billetter

Utsolgt!

lørdag 04. februar

Kl. 10.00

Hålogaland Teater, Teaterkafeen

Kjøp billett

Utsolgt!

lørdag 04. februar

Kl. 11.30

Hålogaland Teater, Teaterkafeen

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk