26. januar - 3. februar 2024

Program

Bach Mirror

Superduoen Thomas Enhco og Vassilena Serafimova gjester Norge for første gang! I Bach Mirror tar de barokkens store mester med på en forfriskende dialog mellom fortid og nåtid.

Bach Mirror

KJØP BILLETTER HER

Pianist Thomas Enhco og perkusjonist Vassilena Serafimova har gjort seg bemerket over hele verden etter utgivelsen av albumet Bach Mirror. Med utgangspunkt i et musikalsk motiv, en harmoni eller stemning i musikken, tegner de to nye musikalske kreasjoner der den varme og runde klangen av marimbaen danser med den klare klangen fra pianoet.

Bach Mirror er som en forfriskende virvelvind. Samspillet mellom de to utøverne er lekende og virtuost, og har blitt beskrevet som to barn som hopper i en sølepytt, for så å fryde seg over skyene som forvandler himmelen til noe helt nytt.

If you didn't like Bach, you will now.

– Jazz-fun.de

Thomas Enhco har opparbeidet seg et betydelig navn både som pianist og komponist, og er en av få utøvere som høster priser og anerkjennelse innenfor både jazz og klassisk musikk. Vassilena Serafimova er en prisvinnende perkusjonist fra Bulgaria som har spilt med orkestre og musikere fra hele verden.. Sammen har Enhco og Serafimova gitt ut to album som begge har mottatt strålende kritikker; Funambules (2016) og Bach Mirror (2021).

Foto: Frank Loriou, Sony Music

Billetter

torsdag 01. februar

Kl. 18.00

Festsalen, Rødbanken

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk