26. januar - 3. februar 2024

Program

En musikalsk vinreise med Stian Carstensen

Ikke mange kjenner Øst-Europas musikktradisjoner bedre enn Stian Carstensen, og ikke mange i 9000-byen kjenner vin bedre enn Amtmandens. Dette møtet mellom vin og musikk vil du ikke gå glipp av!

Stian med trekkspill og kanin blått

KJØP BILLETTER HER

Stian Carstensen er en av verdens fremste multiinstrumentalister, og har jobbet med de fleste sjangere fra klassisk til bluegrass og country. Ikke minst har den Østeuropeiske folkemusikken betydd mye for Carstensen, som på 90-tallet studerte folkemusikk på Balkan. I starten av 2000-tallet fikk han Statens Kunstnerstipend for å forske på bulgarsk polyfoni og tradisjonsmusikk, en musikkstil som innebærer mye improvisasjon. Carstensens egne komposisjoner har til og med dukket opp i bulagrske såpereklamer, men den og andre anekdoter skal han få fortelle selv.

Våre gode venner på Amtmandens har tatt utfordringa med å sette viner til Stians musikalske reise gjennom Balkan/Øst-Europa.

Billettprisen inkluderer dermed fem ulike viner valgt ut av Toril Fagerheim i Nordavin, mye god musikk og mange gode historier.

Velkommen!

Billetter

lørdag 27. januar

Kl. 18.00

Bakrommet, Amtmandens

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk