24. januar - 1. februar 2025

Program

Nordlysfestivalutstillingen

Første lørdag under Nordlysfestivalen kan du være med på den offisielle utstillingsåpningen av den tradisjonsrike Nordlysfestivalutstillingen.

Kunstutstilling Bilde

Offisiell åpning lørdag 29. januar klokken 17.00 på Galleriet, Kulturhuset (utstillingen står i to uker)

Første lørdag under Nordlysfestivalen kan du være med på den offisielle utstillingsåpningen av den tradisjonsrike Nordlysfestivalutstillingen. Årets tittel er «Nord/Sør/Øst», hvor vi møter tromsøkunstnerne Kai Mørk Mortensen og Kristin Josefine Solstad. «Nord/Sør/Øst» er ifølge kunstnerne en umulig himmelretning, dette gjenspeiles i de to kunstnernes teknikker som er forskjellig, men samtidig møtes de gjennom tematikk, fragmenter av liv, skapt eller i bestandighet.

Utstillingen, som er et samarbeid med KunstsentralenNord, bærer preg av en glokal hyllest, hvor Nord i verden og verden i nord benyttes som både teknikk og motivvalg. Inspirasjonen er hentet fra andre kulturer, destinasjoner og erfaringsrammer for å uttrykke naturen i vår kultur.

Utstillingen «Nord/Sør/Øst» har blitt stilt ut tidligere, sist på Galleri Nord i 2017, men har med årene utviklet seg til noe større. Det er ikke første gang disse kunstnerne har gjestet festivalutstillingen vår, og Kristin Josefin Solstad ved KunstsentralenNord har kuratert Nordlysfestivalutstillingen de siste seks årene.

Vi gleder oss stort til å kunne presentere denne salgsutstillingen som åpner lørdag 29. januar klokken 17.00, hvor alle er inviterte til å komme innom. Utstillingen vil være tilgjengelig i to uker under Kulturhusets åpningstider.

Kontaktperson for utstillingen er Kristin Josefin Solstad: 990 34 512
Besøke også hjemmesiden til KunstsentralenNord her.

Billetter

Gratis!

lørdag 29. januar

Kl. 17.00

Galleriet, Kulturhuset

Offisiell åpning. Utstillingen vil videre være tilgjengelig i to uker under Kulturhusets åpningstider.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk