24. januar - 1. februar 2025

Program

Opera Locos

Fem fantastiske opera-solister kommer til Tromsø med et spektakulært og fargerikt show.

The Opera Locos Promo Foto Lighuen Desanto 46

Visste du at operaen har inspirert det aller meste vi kjenner av populærmusikk? Opera Locos sparer ikke på noe når de tar med seg alle de klassiske sviskene du kan tenke deg, og pakker det sammen i sitt ‪halvannen times velregisserte show.

Det spanske ensemblet har spilt over 300 forestillinger i både Europa, Asia, Nord- og Mellom-Amerika, og i store deler av Storbritannia. Kompaniet fikk nylig prisen «Best Musical» under Spanias svar på Tony-prisen, The Max Awards for utøvende kunst i 2019 i Spania.

Opera Locos er en komisk operaforestilling som appellerer til både de som elsker opera, og de som kanskje ikke vet helt hva opera er. Her får vi nemlig operasolister i verdensklasse som gir alt på scenen, i tillegg til at innholdet er såpass tilgjengelig at også minstemann i familien vil sette pris på forestillingen.

Opera Locos ønsker nemlig å bringe opera nærmere et publikum på en ny, frisk og original kunstnerisk disiplin. Showet integrerer en rekke operanummer med en fysisk komediestil for å skape en virkelig spektakulær opplevelse for publikum i alle aldre.

Her får vi alt fra Puccini, Verdi, Mozart til Mikas «Grace Kelly» fremført av fem strålende sangere – sopran, mezzosopran, tenor, baryton og kontratenor – som utspiller romantiske og humoristiske historier gjennom forestillingen.

En ren og skjær hyllest til operahistorien!

Billetter

fredag 31. januar

Kl. 20.00

Hovedscenen, Kulturhuset

Hovedsal:
Voksen: 895,-
Student: 795,-

Balkong:
Voksen: 695,-
Student: 595,-

Kjøp billett

lørdag 01. februar

Kl. 20.00

Hovedscenen, Kulturhuset

Hovedsal:
Voksen: 895,-
Student: 795,-

Balkong:
Voksen: 695,-
Student: 595,-

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk