24. januar - 1. februar 2025

Program

Trilltrall - jakten på melodien

Denne forestillingen er utsolgt, men det er fremdeles ledige plasser på forestillingen kl. 14.00

For hvert menneske som lever på jorden finnes det minst én unik melodi. Noen melodier arves, andre lånes og noen glemmes. Plutselig en dag forsvinner en av de mest folkekjære og kjente melodiene i verden.

Unnamed 3

Hvor har det blitt av melodien? Har den gått tapt i alt mylderet av lyd, eller finnes den der ute et sted? Vi legger ut på en reise i melodiens og harmoniens verden, i jakten på den forsvunne melodien.

Denne barneforestillingen bygger på samspillet mellom musikk, dans og drama. Den nykomponerte musikken henter inspirasjon fra ulike genre og i motiver som finnes i den eldre og nyere musikkhistorien, fra wienervals til sambarytmer. Forestillingen lar barn utforske sin egen musikalitet og kreativitet, og vi håper den vil føre til at skapertrang og skaperevne vekkes i det unge publikummet.

Trilltrall - Jakten på melodien passer for barn fra 4 år.

På scenen: Andreas Jara (cello), Phil Martin Mc Dermott (gitar), Marie Gårseth Gathe (skuespiller), Ingrid Hatleskog (danser) Kostymedesign: Mia Koch Illustrasjon og design: Anne Elisabeth Frøiland, Anja Maria Nilssen Krag Kunstnerisk rådgiver: Ragnhild Thoring

Forestillingen var opprinnelig produsert til Stavanger Kammermusikkfestival 2022

Samfunnsloftet

Takket være støtte fra Samfunnsløftet kan vi tilby gratis billetter til barn under 16 år på denne forestillingen. Du kan hente ut 3 gratis barnebilletter for hver voksenbillett.

Foto: Fabel Media AS / Stavanger Kammermusikkfestival, 2022

Billetter

Utsolgt!

søndag 29. januar

Kl. 12.00

Lillescenen, Tromsø Kulturhus

Kjøp billett

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk